Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.11.2021 00:20

Editorial


A A

Un moment de răscruce politică

Un moment de răscruce politică

Cred că ne aflăm într-un moment de răscruce în viața politică a Românabsurdistanului. Cum de la demiterea unui guvern de două cepe degerate, rectific, de trei (PNL - USR/PLUS - UDMR) și care a fost condus de unul Cîțu, zis și Mîțu de Ion Cristoiu -  a nu se confunda cu regretatul interpret de muzică populară Mîțu din plaiul Mehedinților – a trecut ceva timp, prin forța împrejurărilor noi, românii, din ce în ce mai amărâți și mai disperați, am fost martorii unui joc penibil de-a face un guvern de dreapta-stânga, sau de stânga-dreapta, luați-o cum vă vine mai bine, pentru că așa a fost pohta ce-a pohtit-o herr prezident Klaus Werner Iohannis, care și-a călcat apăsat pe suflet, dar nu, hai să fim cinstiți până la capăt, spre salvarea României, ci a lui însuși.

Știți, frica păzește pepenii. Iar în cazul neamțului de la Sibiu, în care acum șapte ani românii și-au pus speranța, și și-au mai pus-o și acum un an și ceva, neavând, e drept, o alternativă electorală viabilă, s-au trezit că, vorba aia populară, și-au pus-o în cui, adică de două ori au fost păcăliți, pentru că – așa cum am mai precizat – groaza de suspendare l-a determinat să ceară ferm peneliștilor săi să bată palma cu... „ciuma roșie”. Ok, am înțeles despre ce este vorba, dar îmi este greu să înțeleg, și nu numai mie, de ce „ciuma roșie”, iertați-mă, PSD, a intrat în jocul lui Iohannis, ceea ce l-ar putea costa amarnic la alegerile din 2024.

Staff-ul partidului a motivat că a făcut-o pentru scoaterea României din dezastruoasele crize care au cuprins-o ca într-o menghină letală, numai că negocierile purtate cu mai-marii din PNL au arătat a târguială de tejghea, ceea ce i-a oripilat și pe alegătorii de dreapta, și pe ăia de stânga, în general pe toți românii. Totuși, PSD i-a umilit pe peneliști. A nu se uita urletul lui Rareș Bogdan: „Marcel, nu ne omorî!”. Aoleo! Oricum, crâncena bătălie pe ministere ne-a spus, pentru a nuștiucâta oară, că nu interesul național contează la politicieni, nici la cei cu trandafiri, nici la cei cu săgeata în arc, ci banii ministerelor sunt tentanți pentru ambele tabere. Și atunci, ’geaba Guvern, că tot într-o disperare o s-o ducem!

 

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale