Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.07.2022 00:12


A A

Un bărbat de 36 de ani, reținut de polițiști

Un bărbat de 36 de ani, reținut de polițiști

La data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, au identificat un bărbat de 36 de ani, din Iedera, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută de art. 228 din Codul Penal. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 5 iulie, să fie prezentat Parchetului în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Bărbatul este bănuit că la data de 18 iunie a.c., ar fi pătruns în incinta locuinței unei femei de 47 de ani, din municipiul Moreni, și ar fi sustras mai multe bijuterii, fiind creat un prejudiciu de 8.000 de lei. Ulterior, bărbatul ar fi valorificat bunurile, în municipiul Ploiești, acestea fiind recuperate în proporție de 90%. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au oprit pentru control, pe drumul județean 721, în localitatea Gura Șuții, un moped condus de un bărbat de 50 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere. Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări după ce au constatat că un bărbat de 43 de ani, din Morteni, ar fi condus un autoturism, pe DN 72, în localitatea Șuța Seacă, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce, iar certificatul de înmatriculare al autovehiculului era suspendat ca urmare a netranscrierii la termen a dreptului de proprietate.

De asemenea, în jurul orei 23:55, pe șoseaua Găești din municipiul Târgoviște, a fost surprins în trafic un tânăr de 21 de ani, din Vulcana Pandele, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența unor substanțe psihoactive. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Lovituri sub centură… electorale
Modernizarea DJ 712 Târgoviște – Pucioasa
Activitate educațională la Centrul Social Cultural
„Ridicarea adeverințelor de vechime, exclusiv de la angajatori”
Regenerarea pădurilor, unul dintre obiectivele principale ale Direcției Silvice
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale