Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.11.2021 00:12

La Primăria Pucioasa,


A A

Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny

Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny

*Primăria Pucioasa a încărcat zilele trecute trei solicitări de finanțare

*Două dintre ele sunt pentru modernizarea și reabilitarea unor străzi ale orașului, iar al treilea are ca obiectiv ridicarea unui pod spre Pucioasa sat

 

Pucioasa are în derulare mai multe proiecte pentru dezvoltarea orașului. Acest lucru nu a oprit administrația publică locală să acceseze fonduri și pentru alte investiții pe programul Anghel Saligny. Recent, Constantin Ana, edilul orașului, a oferit o veste bună pentru localnici.

„Într-o perioada în care atât POR 2021-2027, cât și PNRR pun acceptul pe digitalizare și pe alte false priorități, programul Anghel Saligny (sau PNDL3 cum este popular denumit) reprezintă singura soluție a primarilor de toate culorile, de a avea acces la surse de finanțare pentru nevoile REALE ale comunităților!!!

Sigur, când o să avem apa și canal peste tot (pe românește vom scăpa de WC-ul din grădină), vom avea asfalt în toate comunitățile, ne putem apleca liniștiți și spre digitalizare!  Până atunci încercam să profitam la maxim de acest program, așa că noi am încărcat astăzi în platforma MDLPA 3 solicitări de finanțare, 2 proiecte fiind proiecte de modernizare și reabilitare a unor străzi de pe raza orașului Pucioasa, iar al treilea proiect are că obiectiv realizarea unui nou pod spre Pucioasa sat, valoarea totala a proiectelor fiind de 43 milioane lei!

Sper să avem succes cu toate cele trei investiții, nu de alta dar pe lângă primarii PSD și PNL observăm că și puținii primarii USR din țara se înghesuie să depună solicitări de finanțare, în ciuda ipocriziei de care au dat dovada conducătorii lor, atunci când au sabotat cu seninătate acest program (așa se întâmplă cu cei care nu au habar de administrație și emană prin toți porii demagogie)!!!”, a fost mesajul primarului din Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale