Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.12.2023 00:18

În Piața Tricolorului, în prezența a mii de târgovișteni, a fost dat startul celei mai frumoase perioade din an


A A

Târgoviștea strălucește din nou în luminițele sărbătorilor de iarnă

Târgoviștea strălucește din nou în luminițele sărbătorilor de iarnă

În cursul serii de duminică, 3 decembrie a.c., Piața Tricolorului din Târgoviște a fost cuprinsă de magia sărbătorilor de iarnă printr-un spectacol impresionant, culminând cu aprinderea luminițelor de Crăciun. Primăria Târgoviște a transformat orașul într-o oază de lumină și culoare, învăluindu-l în straie festive pentru a întâmpina cu bucurie și căldură spiritul sărbătorilor.

Mii de târgovișteni, indiferent de vârstă, s-au adunat pentru a fi martorii momentului în care centrul municipiului a fost îmbrăcat în luminițe strălucitoare și un brad impunător a fost aprins în toată splendoarea sa, în Piața Tricolorului. Corul „Valachia Christiana”, dirijat de Mihail Vlădăreanu, a deschis evenimentul de aseară prin colinde românești frumoase.

A urmat un scurt, dar impresionant foc de artificii care a colorat cerul în nenumărate nuanțe, captivând privirile celor prezenți. Un spectacol de lasere a completat atmosfera feerică, aducând un plus de magie și strălucire serii. Localnicii și vizitatorii au fost cuprinși de spiritul sărbătorilor, învăluiți într-o atmosferă plină de bucurie și căldură. Mulțimea s-a bucurat de fiecare moment al serii, adunând amintiri frumoase care vor rămâne în inimile lor pe tot parcursul sezonului festiv.

Primarul Daniel Cristian Stan a început numărătoarea inversă pentru aprinderea iluminatului festiv. Alături de acesta, au fost și ceilalți membri din executivul Primăriei Târgoviște: viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, city managerul orașului, Gabriel Boriga. De asemenea, pe scena amenajată în Piața Tricolorului au fost prezenți, la momentul festiv, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și vicepreședintele Luciana Cristea.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Proteste la orizont, la ușa ROMARM
Undă verde pentru reabilitarea Liceului Voievodul Mircea
Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară, în vizorul Prefecturii
Analiză detaliată a indicatorilor economico-sociali din Dâmbovița
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale