Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.10.2021 00:15

În Dâmbovița, chiar dacă momentan nu se mai folosește la tratarea bolnavilor...


A A

Stocuri mici de plasmă Covid-19 la Centrul de Transfuzii

Stocuri mici de plasmă Covid-19 la Centrul de Transfuzii

 *„La cum se anunță că spitalele sunt pline și că sunt bolnavi mulți... nu se cere plasmă Covid, dar se poate să nu existe indicație”

 

De ce nu mai este nevoie de plasma Covid-19 în condițiile în care spitalele sunt pline de bolnavi, unii chiar în stare foarte gravă? Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu, spune că nu mai există cerere de plasmă Covid de ceva timp. Cu toate acestea, Centrul de Transfuzie de la Târgoviște dispune de un mic stoc de plasmă Covid valabilă care poate fi folosită la nevoie.    

,,Plasma Covid se recoltează dacă cineva mai este în situația descrisă de ordin. Recoltarea de plasmă se face numai la persoane care trec prin boală și nu sunt vaccinate. Ideea este că nu a mai fost cerută plasma Covid. Chiar dacă sunt cazuri grave în spital, administrare de plasmă nu știu dacă se mai face. Noi avem un mic stoc de plasmă Covid valabilă, am rămas cu ea și așteptăm... La cum se anunță că spitalele sunt pline și că sunt bolnavi mulți... nu se cere plasmă Covid, dar se poate să nu existe indicație. Ori să fie pacienții în stare nu prea gravă , să fie intubați și să necesite alt tratament...’’, ne-a declarat dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița.

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A
Ziua Mondială pentru Eliminarea Violenței asupra Femeii
Accidentele rutiere, în statisticile Centrului Europe Direct Târgoviște
ISU Dâmbovița vrea soldați!
Peste 200 de urgențe pe zi
Zile libere pentru vaccinare
Serviciul de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile
Caravana „Dâmbovița Curată” continuă
Luptă permanentă pentru atragerea donatorilor de sânge
Târgoviște, un oraș curat, înainte de toate
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale