Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.07.2021 00:29

În județul Dâmbovița, în luna mai 2021...


A A

Statistici îngrijorătoare: spor natural negativ

Statistici îngrijorătoare: spor natural negativ

❚ S-a înregistrat un singur deces la copii cu vârstă sub un an. ❚ Sporul natural a fost, totuși, negativ în luna mai 2021, de 230 persoane (născuții vii înregistrând un deficit față de decedați), la fel ca și în luna aprilie 2021 (-436 persoane)

 

VIOLETA STANCIU


Nașterile, căsătoriile și divorțurile s-au aflat pe un trend crescător în luna mai 2021, față de luna aprilie 2021, iar decesele au avut un trend descrescător! Potrivit ultimei raportări a Direcției Județene de Statistică Dâmbovița în luna mai 2021 s-a înregistrat nașterea a 314 copii, cu 41 copii mai mulți decât în luna aprilie 2021. Numărul persoanelor ale căror decese au fost înregistrate în luna mai 2021 a fost de 544, cu 165 mai puține decât în luna aprilie 2021. Sporul natural a fost negativ în luna mai 2021, de 230 persoane (născuții vii înregistrând un deficit față de decedați), la fel ca și în luna aprilie 2021 (-436 persoane). În luna mai 2021 s-a înregistrat un singur deces la copii cu vârstă sub un an. La oficiile de stare civilă în luna mai 2021 s-au înregistrat 182 căsătorii, cu 102 mai multe decât în luna aprilie 2021. Numărul divorțurilor pronunțate prin hotărâri judecătorești definitive și conform Legii nr. 202/2010 a fost de 54, cu 16 mai multe față de luna precedentă.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Secția de Cardiologie a SJUT va fi extinsă
Peste 870 de elevi din județul din Dâmbovița continuă programul Digitaliada
„Promenada inimilor” la Muzeul „Casa Romanței”
Intervenție riscantă în Bucegii dâmbovițeni
Activități preventive anticorupție
Vreme rea în zona montană
Sprijin pentru Centrul Rezidențial Pentru Persoane Vârstnice de la Răcari
Jandarmii, la evenimentul de ciclism din Pucioasa
Alte patru localități au intrat în scenariul Galben!
Jandarmii, la datorie la evenimentele de la Runcu și Mănești
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale