Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.08.2021 00:18

La Voinești...


A A

Stația antigrindină, o promisiune neonorată!

Stația antigrindină, o promisiune neonorată!

❚ „Parcă județul acesta este blestemat. Moldova, Oltenia sunt împânzite de stații antigrindină, iar în Dâmbovița nu o să înțeleg niciodată.... de ce nu se poate”

 

VIOLETA STANCIU


Stația antigrindină de la Voinești se lasă așteptată! Primele promisiuni, de montare a stației, au fost făcute în urmă cu patru ani, numai că de atunci guvernele s-au tot schimbat, mai ceva ca ciupercile după ploaie, iar grindina căzută în cantități mari a compromis în mai multe rânduri recoltele de mere, de fructe în general, ale voineștenilor. ,,Guvernele care s-au succedat la putere ne promit de 4 ani de zile montarea unei stații antigrindină la Voinești, noi am predat de atunci amplasamentul, în fiecare an ni se promite că vom beneficia de această stație antigrindină, dar parcă județul acesta este blestemat. Moldova, Oltenia sunt împânzite de stații antigrindină, iar în Dâmbovița nu o să înțeleg niciodată.... de ce nu se poate. Anul trecut grindina a tocat nu numai fructele, a tocat și pomii, producția de anul trecut a fost compromisă în proporție de 80-85%. În acest an au fost probleme, deocamdată, pe anumite zone, să zicem un 20 -25%, dar nu suntem decât la jumătatea verii, iar până la 15 septembrie mai este cale lungă...’’, a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Un festival liberal deloc banal… (I)
Ministrul Apărării vrea omologarea produselor UPS Dragomirești
Rectificarea bugetului CLM, aprobat în ședința extraordinară
Mitropolitul Nifon a participat la ceremoniile dedicate târnosirii bisericii Mănăstirii Pantocrator
Salariații DAS continuă protestele
Protest DAS la Primăria Târgoviște
900 de elevi vor face ore online timp de 2 săptămâni
O statuie versus românii din Ardeal?
Salvarea COS Târgoviște?!
Campania „Să cunoaștem, să prevenim, să protejăm”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale