Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.11.2022 00:14

Ieri, la Târgoviște, la ședința extraordinară CLM, un singur punct pe ordinea de zi:


A A

Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal

Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal

*Proiectul respectiv va fi demarat prin fonduri ale Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

 

În prima zi de lucru  a săptămânii,  aleșii locali au fost convocați de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, la ședința extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște. Ședința a fost prezidată de viceprimarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie. Pe ordinea de zi a fost un singur proiect de hotărâre, care privea aprobarea depunerii investiției „Sprijinirea conectării populației cu venituri mici la rețelele de alimentare cu apă și de canalizare existente”. Proiectul respectiv va fi demarat prin fonduri ale Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C1 – Managemantul apei, Investiția 3.

Mai exact, proiectul vine în sprijinul familiilor cu venituri mici pentru a se putea conecta la rețeaua de apă și canalizare. Potrivit conducerii Primăriei Târgoviște, până în acest moment, la Compania de Apă au fost înregistrate 77 de cereri ale familiilor care doresc să se înscrie în program. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate de toți cei 16 consilieri prezenți la întrunire, astfel, ședința terminându-se în mai puțin de cinci minute. Nici de această dată nu a existat vreo nelămurire sau vreo completare a vreunui consilier ales. Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni joi, 24 noiembrie, la ședința ordinară aferentă acestei luni.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în creștere: 3,04 %
Impozitarea marilor companii străine
„În plin război, industria de Apărare a României are sub 30% comenzi”
Aproape 5700 persoane și-au găsit un loc de muncă în anul 2022
Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița
344 de locuri de muncă disponibile
Garda de Mediu, descindere în forță la Găești
991 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Salariați mai mulți în județ (2,8%)!
Aviz favorabil pentru traseul Drumului Expres Găești-Ploiești!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale