Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.11.2021 00:18

În Arhiepiscopia Târgoviștei,


A A

Sprijin pentru 27 de instituții sociale

Sprijin pentru 27 de instituții sociale

*Începând cu anul 2022, se vor adăuga încă șapte instituții sociale acestui demers 

 

Parohii din Arhiepiscopia Târgoviștei au sprijinit, săptămânal, pe tot parcursul acestui an, 27 de instituții sociale din județul Dâmbovița, cu obiecte igienico-sanitare, îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite. Acest demers aparține inițiativei Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, ce a debutat acum câțiva ani și care are ca obiectiv susținerea unor nevoi concrete comunitare, ca exemplu pentru cât mai mulți, oameni sau instituții, dar și ca promovare a filantropiei creștine.

Aceste instituții sprijinite de Biserică sunt: Centrul Sf. Ierarh Nicolae - Târgoviște, Centrul Floare de Colț - Târgoviște, Centrul Sf. Ap. Andrei - Gura Ocniței, Spitalul Județean-Târgoviște, Spitalul Municipal - Târgoviște, Spitalul Ochiuri, Centrul de zi - Răzvad, Centrul Social Creștin -Târgoviște, Centrul de zi Autism - Târgoviște, Centrul  Social - Țuicani, Căminul de bătrâni - Racovița, Căminul de bătrâni - Sagricom, Centrul de Asistență - Bucșani, Fundația Eroilor, Centrul Casa Soarelui - Târgoviște, Căminul de bătrâni - Mereni, Căminul de bătrâni - Bălteni, Căminul de bătrâni - Movila, Centrul Social  - Ghergani, Căminul de bătrâni - Pucioasa, Spitalul orășenesc Pucioasa, Centrul Floarea Speranței - Pucioasa, Căminul de bătrâni - Pătroaia, Fundația Carabella din Găești, Complexul de Servicii Sociale - Găești, Spitalul Orășenesc Găești și Centrul de zi - Valea Mare.

Începând cu anul 2022, se vor adăuga încă șapte instituții sociale acestui demers și anume:  Asociația Nevăzătorilor Filiala Dâmbovița,  Spitalul Moreni, Asociația Surzilor - Filiala Dâmbovița, Penitenciarul Mărgineni, Sanatoriul TBC - Moroieni, Școala Moroieni - Glod și Penitenciarul Găești.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei TârgovișteiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Niculești depășește 7 la mia de locuitori, iar alte două localități au trecut de 6
Cinci subofițeri jandarmi – la încheierea mandatului de onoare
Campanie de testare pentru depistarea hepatitelor virale
Șanțul și Valul Cetății, în atenția administrației locale
Dâmbovița are patru localități în scenariul Roșu!
Doi bărbați cercetați pentru șantaj, furt și lovire
Salariați mai mulți în Dâmbovița
„Curtea Domnească”, cel mai important punct turistic în 2021
Proiectul rețelei de gaze, în mâinile guvernanților!
Dâmbovițenii se tem să mai ajungă la spital?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale