Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.04.2021 00:23

Cu sprijinul CJ Dâmbovița,


A A

Spațiul farmaciei de la Boli Infecțioase va fi cedat Centrului de Transfuzii

Spațiul farmaciei de la Boli Infecțioase va fi cedat Centrului de Transfuzii

❚ „Farmacia de jos este a Spitalului și toată problema rămâne în curtea Spitalului Județean și în mâinile managerului care poate să prioritizeze lucrul acesta, dacă se dorește într-adevăr” ❚ „În acel spațiu, noi putem să ne așezăm aparatura grea, de stocare, și am putea să facem foarte bine expediția acolo jos, să nu mai urce șoferii de la Ambulanță sus”

 

VIOLETA STANCIU


Problema spațiului insuficient de la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița este pe cale de rezolvare, dar nu imediat, ci într-un timp rezonabil! Soluția găsită de Consiliul Județean Dâmbovița în acest caz este spațiul de la parter, unde funcționează în prezent farmacia spitalului. Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu salută intervenția CJD în soluționarea acestei probleme presante, dar și-ar dori ca spațiul respectiv să revină cât mai repede centrului, dacă se poate până la sfârșitul acestui an. Nu de alta, dar controlul tematic al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița din acest an s-a lăsat cu un „amendament” tocmai din cauza aparaturii depozitate, din lipsa spațiului, în holul instituției. „Noi am avut în ultima vreme un control de la Direcția de Sănătate Publică, este vorba de controlul tematic care se face în fiecare an. Am ieșit bine, cu acest amendament... al aparaturii care stă în continuare la intrarea în sediu. Adevărul este că trebuia să o scoatem la capăt cumva. Cu acest control am scos-o, pentru că noi am făcut iar niște demersuri la CJD să ni se răspundă adresei pe care am făcut-o și în sfârșit am primit un răspuns de la Consiliul Județean care este dat și către noi și către DSP Dâmbovița în sensul unei aprobări. Adică, ei sunt de acord să ne dea nouă în folosință spațiul de jos, ocupat de farmacie acum, dar numai după ce se mută farmacia într-un spațiu pe care vor să-l facă special, un spațiu modular, tot aici în curte. Ideea este că acest răspuns ne satisface într-o oarecare măsură, dar au spus că acest proces se va derula într-un interval de timp rezonabil. Acest lucru înseamnă că nu se știe când... Eu pot să defilez cu hârtia aceea să mă justific, că toată activitatea mea se va desfășura temporar așa, până când voi căpăta spațiul de jos? Sper ca anul acesta se va întâmpla. Farmacia de jos este a Spitalului și toată problema rămâne în curtea Spitalului Județean și în mâinile managerului care poate să prioritizeze lucrul acesta, dacă se dorește întradevăr. În acel spațiu noi putem să ne așezăm aparatura grea, de stocare, și am putea să facem foarte bine expediția acolo jos, să nu mai urce șoferii de la Ambulanță sus. Pe noi ne satisface acordul acesta, pentru că este greu și să ne mutăm de aici. Noi să ne mutăm cu tot ce presupune acest lucru, cu sistemul informatic, avem o rețea Intranet, STS-ul, nu știu cine ar fi dispus să facă chestiile astea și pe ce costuri?”, ne-a declarat directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale