Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.11.2019 00:20

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a anunțat ieri schimbarea la vârful Inspectoratului ȘcolarJudețean


A A

Sorin Ion, din nou la conducerea ISJ Dâmbovița

Sorin Ion, din nou la conducerea ISJ Dâmbovița

VIOLETA STANCIU

 


 

Prefecții vor fi schimbați din funcțiile pe care le dețin, dar nu imediat, ci până la sfârșitul acestui an! Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a declarat ieri, în prima conferință de presă care a avut loc după primul tur al alegerilor prezidențiale, că nu se grăbesc cu schimbările, motivând că„lucrurile trebuie făcute așezat”, iar instituțiile trebuie lăsate să funcționeze normal. Deși a anunțat că fostul inspector general al IȘJ Dâmbovița, Sorin Ion, și-a reluat funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, liderul liberal a anunțat că, în cazul deconcentratelor, schimbările se vor face numai acolo unde va fi cazul și numai după o analiză temeinică... spunând că oamenii buni care au performat trebuie să rămână pe post. Rămâne de văzut dacă lucrurile vor sta într-adevăr așa cum se spune... pentru că de regulă „socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg”

„Nu am în momentul de față o gândire foarte clară cu privire cu schimbările din deconcentrate...”

„Trebuie să facem o evaluare, este foarte posibil ca unii oameni din deconcentrate să-și fi făcut treaba, nu venim cu prejudecăți. Eu vreau să fie cei mai buni oameni acolo, nu vin numai să zic hai să punem oameni din partid care habar nu au ce să facă... Dacă acolo sunt oameni care și-au făcut treaba, iar noi nu avem oameni mai buni decât ei, vor rămâne, nu mă refer la funcțiile politice. Acolo unde este pe bază de concurs, este altceva. Apropo de acest lucru... vă anunț că, într-adevăr, inspector general interimar la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a fost numit Ion Sorin, adică s-a făcut o reparație... și se va face reparație mai departe, pentru că am înțeles că nu știu câți consilieri județeni... sunt și inspectori deja acolo. Eu înțeleg niște lucruri, dar așa au câștigat cei de la PSD, cum au ajuns... și-au luat oamenii care trag pentru voturi... și pac repede... în funcții...în Consilii de Administrație...Vom analiza, dar vă răspund foarte corect că nu am, în momentul de față, o gândire foarte clară cu privire cu schimbările din deconcentrate, o să stau de vorbă cu colegii mei, cu cei în domeniu care se pricep. Chiar am un mare avantaj...că nu-i cunosc. La Prefectură, cum se întâmplă de obicei, când se schimbă Guvernul se schimbă și prefecții. Eu cred că asta trebuie să facem și este reglementată clar prin lege, pentru că ei sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu. Pâi ce faci, cum implementezi ce vreau eu să fac la guvernare? Va fi schimbat și prefectul, dar acum nu vă pot da un nume neapărat, dar vom căuta un om cu experiență... După părerea mea se va întâmpla până la sfârșitul anului, dar oricum nu într-o săptămână sau două, pentru că vrem să facem lucrurile așezat. Știu că în campanie poate unii colegi deai mei poate au spus că într-o săptămână facem tot. Nu va fi așa, lucrurile trebuie făcute așezat, mai ales că instituțiile trebuie să funcționeze”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale