Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2023 00:18

Ieri, la sediul CJD, întâlnire importantă cu un obiectiv clar:


A A

Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia

Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia

*„Din ultimele studii a reieșit faptul că între Târgoviște și Pucioasa numărul de mașini aflate în trafic este de nivelul unui drum expres sau al unei autostrăzi”

 

Autoritățile județene lucrează la identificarea celor mai bune soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște – Sinaia! Astăzi, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a convocat primarii localităților de pe drumul național DN71 Târgoviște-Sinaia la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, unde împreună cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu,  cu reprezentanții Ministerului Transporturilor, ai CNAIR, ai echipei de proiectare și ai constructorului s-au purtat discuții despre detaliile modernizării acestui tronson rutier.

„Din ultimele studii a reieșit faptul că între Târgoviște și Pucioasa numărul de mașini aflate în trafic este de nivelul unui drum expres sau al unei autostrăzi, iar fluidizarea și optimizarea circulației, dar și siguranța pietonilor, sunt principalele argumente de care trebuie să se țină cont în proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a celor 58,8 km ai DN71 Târgoviște-Sinaia. Totodată, am cerut celor implicați în acest obiectiv deosebit de important nu doar pentru județul nostru și pentru fiecare localitate prin care trece, ci pentru întreaga regiune, să se țină cont și de proiectele Consiliului Județean Dâmbovița: Inelul 2 de Centură al municipiului Târgoviște, centura orașelor Pucioasa – Fieni, modernizarea drumului Glod – Sanatoriul Moroeni- Bolboci – Padina – Peștera și Stațiunea de Interes Național Peștera –Padina. Am solicitat, de asemenea, să fie luate în calcul solicitările tuturor administrațiilor locale, acestea având, la rândul lor, proiecte de investiții care trebuie luate în considerare la momentul proiectării. Le mulțumesc tuturor participanților și sunt convins că proiectul, cu o valoare de 1,15 miliarde de lei, fără TVA, va schimba total modul în care se va circula pe traseul care începe din nordul municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Buciumeni, Pietroșița, Moroeni și se încheie la intersecția cu DN 1, în Sinaia”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Proteste la orizont, la ușa ROMARM
Undă verde pentru reabilitarea Liceului Voievodul Mircea
Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară, în vizorul Prefecturii
Analiză detaliată a indicatorilor economico-sociali din Dâmbovița
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale