Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.11.2021 00:14

În județul Dâmbovița…


A A

Solicitările de testare COVID-19 au scăzut cu aproape 80% față de luna trecută

Solicitările de testare COVID-19 au scăzut cu aproape 80% față de luna trecută

*Managerul Mihail Gheorghe ne-a confirmat că săptămânile trecute, din cauza numărului mare de solicitări, nu mai erau suficiente mașini de recoltare COVID-19 la domiciliu

*Pentru a le veni în sprijin, inspectoratele de Poliție și Jandarmi au sărit în ajutor cu două mașini fiecare pentru efectuarea testelor

 

Cererile pentru efectuarea testelor COVID-19 la nivel județean au scăzut considerabil, iar valul patru pare că începe să se stingă ușor-ușor! Managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe a declarat că la începutul lunii noiembrie, media solicitărilor zilnice ajungea până la 200-250. În prezent, media este de 65 pe zi, practic aceasta a scăzut cu aproape 80%. De asemenea, se așteaptă ca în perioada următoare solicitările de testare să scadă și mai mult.

În ultimele zile ale săptămânii trecute au fost înregistrate maxim 45 de solicitări în 24 de ore. Greul valului patru pare că ar fi trecut, echipajele de ambulanță fiind epuizate în ultimele luni. Managerul Mihail Gheorghe ne-a confirmat că săptămânile trecute, din cauza numărului mare de solicitări, nu mai erau suficiente mașini de recoltare COVID la domiciliu, iar inspectoratele de Poliție și Jandarmi au sărit în ajutor cu două mașini fiecare pentru efectuarea testelor.

„Numărul solicitărilor a ajuns undeva la 65 pe zi”

„Dacă la 1 noiembrie aveam 200 spre 250 de solicitări de teste pe zi, iată că acum, după trei săptămâni, putem spune că numărul solicitărilor a ajuns undeva la 65 pe zi. Se poate observa și o scădere a acestei medii, de exemplu, pe 17 noiembrie am avut 44 de solicitări de testare COVID, pe 18 noiembrie undeva la 40 de solicitări, deci se poate observa o scădere accentuată. Față de acum trei săptămâni am rămas undeva la media de 15-20% de solicitări. Este un lucru îmbucurător, dacă ne raportăm la lunile trecute.

Săptămânile trecute eram nevoiți să folosim 12 echipaje doar pentru testări, județul fiind mare, cererea tot mare, a necesitat foarte multă forță de muncă. Ce pot să vă mai spun este că am fost ajutați de inspectoratele de poliție și jandarmi, cu două mașini și doi șoferi pentru ele, același sprijin l-am primit și din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Dâmbovița”, a precizat managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale