Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2022 00:11

„Pentru noi, firimituri, pentru ei, toată felia”


A A

Sindicatele din Poliție, revoltate de mărirea salariilor parlamentarilor

Sindicatele din Poliție, revoltate de mărirea salariilor parlamentarilor

*Sindicaliștii SNPPC consideră acest demers „o scamatorie sfidătoare la adresa tuturor celor oropsiți de politica salarială jalnică adoptată în ultimii ani”

 

Parlamentarii care și-au votat singuri majorarea salarială de 25%, prevedere care se aplică tuturor demnitarilor, și-au dat singuri foc la valiză, pentru că au reușit să-și pună în cap toate sindicatele dar în mod special pe cele din Poliție, cărora guvernanții le tot spun de luni bune, în urma protestelor de stradă, că nu sunt bani pentru majorarea salariilor, respectiv pentru punerea în aplicare a Legii 153! Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan, ne-a trimis ieri comunicatul de presă al colegilor de la Federația Națională a Sindicatelor din Poliție și Personalului Contractual în care se anunță reluarea protestelor, dar la o altă dimensiune.

,,Senatorii ne-au pus-o, miercuri, de mămăligă. Ce au făcut, mai exact? Printr-o scamatorie sfidătoare la adresa tuturor celor oropsiți de politica salarială jalnică adoptată în ultimii ani, senatorii au votat o majorare consistentă pentru toată Administrația prezidențială, angajații guvernamentali și asimilații acestora, miniștrii și ceilalți demnitari din toate instituțiile de stat, parlamentari și funcționarii care-i deservesc, angajații din toată Administrația publică, inclusiv pentru aleșii locali – primari, viceprimari, consilieri etc. Îi reamintim domnului vicepremier că și noi i-am cerut, în vara asta, dumnealui, dar și coaliției din care face parte, eficientizarea serviciului polițienesc, ceea ce presupune inclusiv o salarizare pe măsură, nu de 2.200-2.300 lei, cât are un polițist, încadrat acum, cu un salariu batjocoritor și alte drepturi financiare calculate la valori de referință din 2009. Polițist aflat tot în slujba comunității, ca și domnul vicepremier, ca și domnii parlamentari, ca și domnul primar. În concluzie, așa cum am mai declarat: nu renunțăm la lupta sindicală și, în curând, vom relua protestele, la o altă dimensiune”, se arată în comunicatul de presă al celor de la FSNPPC.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în ușoară creștere: 2,84 %
Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale