Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.08.2021 00:18

Pe 7 și 8 septembrie a.c., inclusiv din Dâmbovița,


A A

Sindicatele din Apărare vor protesta la Palatele Victoria și Cotroceni

Sindicatele din Apărare vor protesta la Palatele Victoria și Cotroceni

❚ ,,Anularea administrației speciale, prin ordonanță de urgență, ar lăsa industria de apărare la mâna ANAF care pur și simplu ar falimenta industria de apărare în totalitate” ❚ ,,Chiar «patronul», Ministerul Economiei, cel care reclamă faptul că industria de apărare are datorii, este principalul vinovat pentru starea de fapt”

 

VIOLETA STANCIU


Ieri, liderii de sindicat reuniți în cadrul Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA) s-au întâlnit la Predeal pentru a discuta despre viitoarele acțiuni de protest. Aceștia au stabilit, în unanimitate, că pe data de 7 și 8 septembrie vor fi pichetate Palatele Victoria și Cotroceni, începând cu ora 13.00, urmând ca acțiunile să continue în săptămânile următoare, până când guvernanții vor spune ,,ce au de gând să facă cu industria de apărare”. ,,Având în vedere acțiunile pe care Ministerul Economiei le face fără niciun fel de program de restructurare, fără niciun fel de măsuri de protecție a producției de apărare și ne-a băgat pe toți în ceaun, așa, la fiert, cu celelalte industrii, bine înțeleasă am hotărât să reacționăm. Pe lângă faptul că revenim cu adresă la prim ministrul României, pentru a avea o întâlnire la aceeași masă cu reprezentanții Ministerului Economiei, Ministerului Apărării și premier, vom încerca în perioada asta să purtăm discuții cu partidele politice cărora le-am adresat scrisoarea deschisă. Așteptăm și o reacție de la președinție. În același timp am decis și un program de acțiuni de stradă... Mă refer la pichetări în data de 7 septembrie 2021, ora 13.00 la Palatul Victoria și în data de 8 septembrie 2021, ora 13.00, la Palatul Cotroceni și de asemenea cu continuarea pichetărilor în săptămâna următoare în ambele locații în condițiile în care nu primim un răspuns ferm... referitor la ce au de gând să facă cu industria de apărare...Va fi o perioadă foarte agitată. Noi nu venim să contracarăm acțiunile bune ale ministerului și mă refer la acei administratori speciali care nu-și făceau treaba și luau foarte mulți bani, noi venim să contracarăm măsurile care se iau... De exemplu, anularea administrației speciale, prin ordonanță de urgență, ar lăsa industria de apărare la mâna ANAF care pur și simplu ar falimenta industria de apărare în totalitate. I-am demonstrat ministrului Năsui că industria de apărare se ghidează după legi speciale și niciodată aceasta nu va putea să fie profitabilă decât în condițiile în care ministerul s-ar implica în aducerea de contracte și comenzi. Chiar «patronul», Ministerul Economiei, cel care reclamă faptul că industria de apărare are datorii, este principalul vinovat pentru starea de fapt ”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președinte al Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi
Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media națională
Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale