Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.06.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Sezonul premierilor

Sezonul premierilor

Spațiul online este plin cu fotografii și imagini video de la festivitățile de premiere din fotbalul județean, cu zeci de cluburi premiate la finalul competițiilor. Pe lângă echipele campioane din fiecare eșalon valoric sau categorie de vârstă, au fost recompensate cu trofee și materiale sportive toate cluburile dâmbovițene cu activitate la nivel de copii și juniori.

Este pentru prima dată când Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița oferă premieri așa de generoase, cele mai multe îndreptate către sectorul juvenil. S-a lucrat din plin, pe toate palierele, semn că sportul rege se repune pe picioare la nivel județean. Cu micii excepții, se cunosc toate campioanele din Dâmbovița, raportat la fiecare competiție, astfel că a mai rămas o mare provocare, barajul de promovare în Liga a 3-a.

Regina județului, Roberto Ziduri, va susține un text extrem de dur cu Dunărea Turris Tr. Măgurele, campioana din Teleorman. Dacă ar și ajunge în Liga a 3-a, ar fi perfect, mai ales că județul nostru nu a mai oferit de ani buni o promovată în eșalonul terț. Altfel, o vom lua de la capăt, în speranța că va crește numărul cluburilor dâmbovițene în ligile naționale.

Vestea cea mare ne-a oferit-o Chindia Târgoviște, care a reușit să se mențină în Liga 1, după un baraj de infarct cu Concordia Chiajna. Ce frumos e când fotbalul se joacă fără restricții și că oamenii au revenit pe stadioane! Ne apropiem de o binemeritată vacanță sportivă. 

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale