Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.12.2021 00:14

Tribuna parlamentară dâmbovițeană:


A A

Senatorul PSD Titus Corlățean, „rezervat față de această soluție de guvernare”

Senatorul PSD Titus Corlățean, „rezervat față de această soluție de guvernare”

*„Mie mi s-a părut un pas prea rapid, care a trecut foarte ușor peste lucruri care s-au întâmplat anterior”

 

 

Senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean,  a recunoscut, în cadrul unei recente conferințe de presă, că a fost și este în continuare reticent în ceea ce privește formarea noii coaliții de guvernarea, căreia îi dorește totuși să reziste și să facă față tuturor provocărilor și greutăților!

„Nu a fost un efort politic ușor și nu vă ascund că am făcut și fac parte în continuare din cei care, din PSD, au fost rezervați față de această soluție. Nu înseamnă că nu-mi doresc ca acest guvern de coaliție să nu reușească, îmi doresc și ne dorim ca acest guvern format din PSD, PNL și UDMR să reușească în interesul populației României. Asta nu înseamnă că nu am fost și nu sunt în continuare reticent. Mie mi s-a părut un pas prea rapid, care a trecut foarte ușor peste lucruri care s-au întâmplat anterior. Pot să spun că cei care prezintă scuze și care admit anumite greșeli, aceia sunt oameni puternici. Omul puternic este capabil să admită că a greșit și atunci când a folosit formule insultătoare la adresa PSD-ului, formula ciuma roșie care este de fapt simbolistică nazistă.... Lucrul acesta lasă urme și lasă urme în privința relaționării între oameni, între lideri, dar și din punctul de vedere al electoratelor. Acesta este motivul în esență pentru care am fost reticent la acest pas, ceea ce nu înseamnă că nu susțin ca acest guvern să aibă succes. Este foarte important...’’, a declarat senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caravana Educației a ajuns și în Dâmbovița!
Campanie de informare cu și despre produse românești
Atelier al tinerilor PNL
Plata șomajului tehnic, aprobată de Ministrul muncii
Ședință de Colegiu Prefectural cu proiecte în rafală
Primăria Târgoviște a demarat proiectul de digitalizare
„României nu-i face bine războiul româno-român”
„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”
„ICR nu trebuie să fie apanajul unui partid”
Tur de forță prin fabricile de tehnică militară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale