Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.04.2021 00:16

Proiecte importante în Sănătate pentru dâmbovițeni


A A

Secția Cardiologie a SJUT va fi extinsă

Secția Cardiologie a SJUT va fi extinsă

❚ Deși inițial proiectul fusese discutat cu Ministerul Sănătății, autoritățile județene s-au declarat pregătite să susțină investiția din fonduri proprii, dacă Guvernul nu va mai participa la finanțare

 

ȘTEFAN KHALIL


Secția de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște va fi extinsă! Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, afirmând că a discutat despre acest proiect cu fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, îndepărtat recent din funcție de către premierul Florin Cîțu. Chiar și așa, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat că investiția în valoare de peste două milioane de lei va continua, chiar dacă nu se va primi sprijin din partea Guvernului României. Proiectul va fi realizat din fonduri proprii ale Consiliului Județean Dâmbovița. Acum se face achiziția publică pentru studiul de fezabilitate privind extinderea secției de Cardiologie, iar președintele CJD este convins că investiția va fi finalizată în acest an. Nu în ultimul rând, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a anunțat că va fi scos la licitație sediul nou de Ambulatoriu din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. „Ne aflăm în achiziție publică privind extinderea secției de Primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, valoarea lucrărilor peste 1.400.000 de euro, cofinanțare din partea Consiliului Județean Dâmbovița. Vom extinde și secția de Cardiologie și aici am solicitat sprijin fostului ministru al Sănătății, dâmbovițean de al nostru și vedem astăzi că nu avem partener de dialog, cu cine să stăm de vorbă pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Proiectul pe care l-am lansat din partea Consiliului Județean Dâmbovița valorează peste două milioane de euro. Astăzi sunt în achiziție publică privind studiul de fezabilitate privind extinderea secției de Cardiologie din cadrul Spitalului de Urgență. Cu siguranță vom termina această extindere anul acesta. Așa cum am promis la începutul acestui an, indiferent dacă vom avea sau nu sprijin din partea Guvernului României, vom prinde banii necesari pentru acest proiect în bugetul Consiliului Județean Dâmbovița. Nu în ultimul rând, săptămâna aceasta vom scoate la licitație sediul nou de Ambulatoriu, din cadrul Spitalului Județean de Urgențe din Târgoviște”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale