Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.02.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Se reia și fotbalul județean

Se reia și fotbalul județean

Weekend-ul următor se reiau competițiile județene la fotbal, toate de un nivel mare de atractivitate. Principalul obiectiv îl reprezintă promovarea campioanei județene la Liga a 3-a, după mulți ani, iar culoarul pare favorabil. Câștigătoarea Ligii a 4-a Dâmbovița va întâlni reprezentanta Doljului, care se va decide dintre Metropolitan Ișalnița, CS Carcea sau Tractorul Cetate. La prima vedere, adversari abordabili.

Lider în Dâmbovița la jumătatea competiției este Urban Titu, însă șanse la titlul județean mai au Roberto Ziduri sau Recolta Gura Șuții. Interesantă va fi și lupta pentru evitarea retrogradării. La fel de intens se va juca și la Liga a 5-a, unde conduc ierarhiile două nou promovate, Viitorul Aninoasa, respectiv Viitorul Cojasca. Și în eșalonul 6 se joacă tare, Voința Buciumeni, ACS Tărtășești, Unirea Băleni și FC Găești ocupând prima poziție în cele patru serii. Super atractive se anunță și barajele promovare/retrogradare.

Așteptări mari sunt și de la noua campioană județeană U19, cu ACS Burduca în prim plan, o echipă foarte puternică, ce-și dispută jocurile din organizare proprie la Crevedia. Continuând cu juniorii, sunt competiții multiple, de la U19, până la Interligă, unde participă copii născuți U7, U8, U9 și U10. Mai este și Cupa Satelor, cu patru comune calificate la Turneul Final județean, numindu-le aici pe Bucșani, Petrești, Iedera și Tărtășești.

Bucșani a devenit o forță la nivel național, după două prezența în Top 8 național, unde a ocupat locurile 4, respectiv 5, în ultimii ani. Weekend de weekend se vor juca aproximativ 100 de meciuri, un adevărat festin fotbalistic pe stadioanele județului.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale