Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.03.2023 00:13

La Pucioasa,


A A

Se lucrează de zor la construcția noului cartier de locuințe

Se lucrează de zor la construcția noului cartier de locuințe

*„O investiție imensă cu finanțare prin Programul Operațional Regional va schimba total fața unei zone cenușii a orașului nostru”

 

În orașul stațiune Pucioasa se lucrează intens la construirea unui nou cartier de blocuri, care are ca  sursă de  finanțare Programul Operațional Regional! Amplasamentul se găsește pe strada Independenței unde se află deja în faza de execuție blocurile, în număr de trei, cu destinația de   locuințe sociale. Tot în zonă urmează să se reabiliteze infrastructura rutieră și să se construiască o punte peste râul Bizdidel. Cartierul nou se va extinde în viitorul apropiat cu alte blocuri destinate tinerilor, care vor fi finanțate prin PNRR.

„Departe de agitația din centrul orașului, un cartier de blocuri se naște! O investiție imensă cu finanțare prin Programul Operațional Regional va schimba total fața unei zone cenușii a orașului nostru. Astăzi lucram intens la primele trei blocuri situate pe strada Independenței, în care vom avea 48 de locuințe sociale. Tot prin acest proiect complex vor fi foarte curând reabilitate si modernizate străzile Independenței și Căloiești care vor fi unite printr-o punte nouă, modernă și solidă, ce va fi construită peste râul Bizdidel, în locul celei actuale. Aceasta este doar prima etapa de transformare a zonei, pentru că prin PNRR avem deja semnat contractul de finanțare pentru construirea a încă trei blocuri noi, de data asta pentru tineri! Orașul nostru se transformă, în toate zonele, în toate cartierele”, a transmis primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pregătiri de Ziua Copilului
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
329 de persoane au fost selectate în vederea angajării
Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște
Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Peste 92.000 de salariați în luna februarie 2024
Scădere ușoară a numărului de pensionari în Dâmbovița
Împrumuturi bancare destinate agricultorilor dâmbovițeni
473 de locuri de muncă disponibile
Construcțiile, în picaj


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale