Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.09.2021 00:13

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Se joacă tare la nivel județean

Se joacă tare la nivel județean

După o pauză extrem de lungă, cauzată de pandemia COVID-19, echipele dâmbovițene s-au bucurat foarte mult de șansa de a evolua din nou într-o competiție oficială. Astfel, la nivelul Ligii a 4-a, au luat startul în noua ediție de campionat 17 echipe, iar cele șapte etape disputate până în acest moment au fost extrem de interesante. S-au marcat foarte multe goluri și fiecare dintre echipe a obținut cel puțin o victorie, cu excepția celor de la Voința Vișina, formație care a înregistrat înfrângeri pe linie.

Au existat și surprize plăcute în acest start de sezon, precum Voința Crețu sau Viitorul Voinești, dar și echipe de la care se aștepta mai mult, cel mai important exemplu fiind Recolta Gura Șuții. Se pare că în acest sezon lupta pentru titlul de campioană se va da între trei echipe, Roberto Ziduri, Străjerii Târgoviște și Gloria Cornești. Primele două au un parcurs perfect, cu maxim de puncte, în timp ce echipa lui Nelu Radu a făcut un singur pas greșit, chiar în fața celor de la Ziduri.

Sigur, nici Recolta Gura Șuții nu poate fi exclusă din această luptă, dar echipa lui Constantin Dinu nu pare să mai aibă forța din sezoanele trecute. Și AFC Brezoaele a început bine campionatul, însă avem o bună ocazie să vedem dacă această echipă poate spera la o clasare pe podium, chiar în etapa care urmează, atunci când va întâlni Gloria Cornești. Mult mai interesantă va fi etapa cu numărul 9, atunci când primele patru clasate din acest moment vor juca între ele, fiind programate meciurile Gloria Cornești - Străjerii Târgoviște și Roberto Ziduri - AFC Brezoaele.

Nu doar echipele din fruntea clasamentului arată bine, ci și alte formații pot produce surprize frumoase. Îmbucurător este faptul că nu au mai existat incidente atât de grave precum cele din anii trecuți, și chiar dacă au mai fost anumite scăpări, majoritatea cluburilor au înțeles că fără disciplină și fără respectarea regulamentului nu poate ieși nimic bun. Chiar dacă mai sunt lucruri de pus la punct, fotbalul mic dâmbovițean arată mai bine sub noua conducere și semnele pentru viitor sunt încurăjătoare. Se joacă tare la nivelul Ligii a 4-a, iar odată cu trecerea etapelor sunt convins că echipele vor ridica ritmul de joc, iar meciurile vor fi și mai interesante.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale