Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.07.2021 00:14

Liberalii din CLM Târgoviște au fost de acord cu termenul stabilit de Primăria Târgoviște:


A A

Scutirea de majorări și penalități pentru plata dărilor până la 31 iulie

Scutirea de majorări și penalități pentru plata dărilor până la 31 iulie

❚ „Înțelegem nevoia urgentă de finanțare a Primăriei Târgoviște și atunci până la urmă am acceptat acest termen de 31 iulie, dar cu amendamentul că vom urmări situația încasărilor și dacă vedem că lucrurile nu merg bine atunci propunem un alt termen, pentru 31 noiembrie, astfel încât târgoviștenii să-și poată plăti taxele și impozitele fără aceste majorări”

 

VIOLETA STANCIU


Târgoviștenii care își achită impozitele și taxele locale până la sfârșitul acestei luni, adică până la 31 iulie 2021, sunt scutiți de la plata majorărilor și penalităților de întârziere! Acest lucru s-a decis la ultima ședință a CLM Târgoviște, cu mențiunea că aleșii liberali și-ar fi dorit un termen mai extins, respectiv 31 septembrie, pentru a da astfel posibilitatea oamenilor să se întoarcă din concediile de odihnă și eventual să aibă și timpul necesar să strângă banii de impozite. Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, ales local PNL în CLM a declarat, în cadrul unei recente conferințe de presă de la partid, că până la urmă s-a supus majorității din CLM și a acceptat termenul propus de executivul Primăriei Târgoviște, de 31 iulie, dar, mai spune domnia sa, va monitoriza în continuare situația încasărilor. ,,S-a vorbit în CLM Târgoviște și s-a propus de către executiv scutirea de la plata majorărilor și penalităților pentru taxele și impozitele pe care târgoviștenii le datorează și s-a propus și un termen pentru aceste scutiri, de 31 iulie. Noi am spus următorul lucru, oamenii, pe perioada verii, merg în concedii și este puțin probabil să plătească aceste taxe chiar dacă există o scutire până pe 31 iulie și am considerat că un termen adecvat ar fi fost 31 septembrie, astfel încât oamenii să se întoarcă din vacanțe și să strângă banii să-și plătească taxele și impozitele. Înțelegem, pe de altă parte, nevoia urgentă de finanțare a Primăriei Târgoviște și atunci până la urmă am acceptat acest termen de 31 iulie, dar cu amendamentul că vom urmări situația încasărilor și dacă vedem că lucrurile nu merg bine atunci propunem un alt termen, pentru 31 noiembrie, astfel încât târgoviștenii să-și poată plăti taxele și impozitele fără aceste majorări pe care altfel ar fi trebuit să le plătească”, a declarat consilierul local liberal, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște, în cadrul conferinței de presă de la Organizația PNL Târgoviște.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caracterizări – acuze fără fond
Ample proteste la nivel județean și național
Pensionarii de la sate, „campionii” împrumuturilor
Peste 75.000 lei oferiți de Biserică
Două cazuri de COVID-19 confirmate în școli
Căruțaș mort în accident rutier la Bucșani
Investiții importante în infrastructura târgovișteană
Controverse pe construcția unui hotel de cinci stele în zona Peștera-Padina
Găești - acțiune stradală pentru siguranța elevilor
Serviciul de Ambulanță din Dâmbovița, din nou pe „jar”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale