Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.07.2020 00:25

Va întâmpina următorul an școlar în straie noi


A A

Școala Gimnazială "Mihai Viteazul", complet schimbată!

Școala Gimnazială

❚ La Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul” se lucrează în ritm susținut, iar lucrările vor fi terminate până în luna septembrie. Proiectul a fost început în luna septembrie a anului trecut ❚ Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) și finanțat din fonduri europene, echivalează cu transformarea din temelii a școlii amintite

 

ȘTEFAN KHALIL


Autoritățile publice locale târgoviștene anunță că unul dintre cele mai importante proiecte demarate vreodată pe infrastructura educațională din Târgoviște, este aproape de finalizare. La Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul” se lucrează în ritm susținut, iar lucrările vor fi terminate până în luna septembrie. Proiectul a fost început în luna septembrie a anului trecut. Acesta presupune modernizarea, reabilitarea și extinderea unității de învățământ. Numărul sălilor de clasă va crește de la 22 la 36 și se va construi o sală de festivități, în vreme ce, sala de sport va fi extinsă. Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) și finanțat din fonduri europene, echivalează cu transformarea din temelii a școlii amintite. De asemenea, întreaga împrejmuire va suporta modificări, corpul vechi va fi reabilitat integral, inclusiv la structura de rezistență și tâmplărie. În urma acestei investiții, suprafața acestei școli se mărește cu 60%. Autoritățile locale promit că Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul”, va fi una dintre cele mai moderne unități de învățământ din România!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale