Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.07.2021 00:15

La Potlogi...


A A

Satul Românești, în modernizare cu fonduri norvegiene

Satul Românești, în modernizare cu fonduri norvegiene

❚ ,,Am depus un proiect pe fonduri norvegiene, tot pentru locuințe sociale, și tot la Românești, pentru că este programul pentru romi”

 

VIOLETA STANCIU


Investiții majore în satul Românești din comuna Potlogi, unde populația de etnie romă este majoritară! Școala de la Românești se află în plin proces de reabilitare, investiția urmând să se finalizeze anul viitor, iar pentru cei mai mici locuitori se lucrează de zor la construcția unei grădinițe cu șase săli de clasă.Tot la Românești, autoritățile locale intenționează să construiască locuințe sociale... printr-un proiect pe fonduri norvegiene.,,Avem în reabilitare ȘcoalaRomânești pe PNDL și cred că anul viitor va fi gata. Tot la Românești avem în construcție o grădiniță cu 6 săli de clasă. Aceasta este situată într-un cartier unde am dat noi 250 de locuri de casă pentru tineri până în 35 de ani care și-au făcut case. Le facem acum grădiniță și tot acolo facem și locuințele sociale. Avem deja 12 locuințe pentru tineri până în 35 de ani la Potlogi și 21 locuințe sociale. Am depus un proiect pe fonduri norvegiene, tot pentru locuințe sociale, și tot la Românești, pentru că este programul pentru romi. Din cei 9000 de locuitori ai comunei, peste 4000 sunt numai la Românești”, a declarat primarul comunei Potlogi, Nicolae CatrinaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caracterizări – acuze fără fond
Ample proteste la nivel județean și național
Pensionarii de la sate, „campionii” împrumuturilor
Peste 75.000 lei oferiți de Biserică
Două cazuri de COVID-19 confirmate în școli
Căruțaș mort în accident rutier la Bucșani
Investiții importante în infrastructura târgovișteană
Controverse pe construcția unui hotel de cinci stele în zona Peștera-Padina
Găești - acțiune stradală pentru siguranța elevilor
Serviciul de Ambulanță din Dâmbovița, din nou pe „jar”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale