Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2021 00:10

„Ar fi interesant ca barajul să se joace cu spectatori”


A A

Săndoi vrea susținerea fanilor în tribune, cu Viitorul

Săndoi vrea susținerea fanilor în tribune, cu Viitorul

❚ „Fotbalul are nevoie de spectatori, iar spectatorii au nevoie de fotbal, și asta nu doar la noi, ci peste tot în lume. E bine că lucrurile se reglează și în această privință” ❚ „Din nouă meciuri disputate în play-out am pierdut unul singur, cel cu Viitorul. A fost un campionat foarte echilibrat, diferența a făcut-o concentrarea în anumite momente ale jocului” ❚ „Poate la începutul campionatului mulți ne credeau o victimă sigură. Iată că nu a fost așa. Jucătorii au simțit anul trecut ce înseamnă să fii pe ultimul loc, să dai un baraj și să te salvezi de la retrogradare” ❚ „Ne vom vinde scump pielea și, dacă avem această posibilitate, de ce să nu încercăm să ne calificăm în cupele europene? Așa cum am produs surpriza pe parcursul a 39 de etape, e posibil să o producem și acum și să mergem în Conference League”

 

C.M.


Emil Săndoi a salvat-o de la retrogradare Chindia Târgoviște în sezonul trecut și a făcut din ea una dintre revelațiile actualei ediții, ratând la mustață prezența în playoff, câștigând turneul play-out și fiind acum la doi pași de prezența în preliminariile UEFA Conference League. În vârstă de 56 de ani, Emil Săndoi a arătat încă o dată de ce este unul dintre cei mai apreciați antrenori din Liga 1. Tehnicianul Chindiei a oferit un interviu interesant publicației Ligii Profesioniste de Fotbal, pe care îl vom expune în continuare.

„Lucrurile se pot răsturna foarte repede”

Rep.: Domnule Săndoi, echipa a încheiat play-out-ul cu o remiză pe terenul lui Dinamo. Cum comentați?

- Sunt mulțumit de rezultat, nu neapărat de jocul practicat în fața lui Dinamo. Fiind ultimul meci din campionat și aflându-ne cu obiectivul principal îndeplinit, menținerea în Liga I, poate băieții nu s-au capacitat la maximum sau nici noi nu am știut să îi capacităm. I-am felicitat că nu am primit gol, am plecat cu un rezultat de egalitate de pe terenul unei echipe care venea după cinci victorii consecutive.

Rep.: Chindia a terminat campionatul pe locul 7, după ce multe etape a cochetat cu locurile de play-off. Cum apreciați această clasare?

- Cred că am avut constanță în rezultate pe tot parcursul acestui sezon, nu doar în jocurile din playout. La finalul turului sezonului regulat eram pe locul 6. Ultima etapă din sezonul regulat am jucat-o cu calificarea în play-off pe masă, la Pitești. Am terminat campionatul pe poziția a șaptea, nu cred că este întâmplătoare. Din nouă meciuri disputate în play-out am pierdut unul singur, cel cu Viitorul. A fost un campionat foarte echilibrat, diferența a făcut-o concentrarea în anumite momente ale jocului. Poate la începutul campionatului mulți ne credeau o victimă sigură. Iată că nu a fost așa. Jucătorii au simțit anul trecut ce înseamnă să fii pe ultimul loc, să dai un baraj și să te salvezi de la retrogradare. În discursurile de dinaintea meciurilor le-am reamintit situația din campionatul precedent. Obiectivul nostru a fost, de fiecare dată, să ne păstrăm la o anumită distanță față de echipele din subsolul clasamentului. Va trebui să fim foarte atenți și de acum încolo, pentru că lucrurile se pot răsturna foarte repede.

„Am arătat că suntem o echipă disciplinată”

Rep.: Ați pus probleme serioase multor echipe din prima parte a clasamentului. Ne gândim aici la egalul cu CFR Cluj sau victoriile cu Craiova și Sepsi, toate obținute în deplasare. Cum a fost posibil?

- Am arătat că suntem o echipă disciplinată, care știe ce are de făcut pe teren. Cred că am fost o echipă incomodă în acest sezon al Ligii I. Am demonstrat că putem să punem probleme oricui, am câștigat în deplasare la echipe de pe podium sau din apropierea podiumului.

Rep.: Urmează barajul cu Viitorul, la Buzău, semifinala pentru calificarea în preliminariile UEFA Conference League. Cum veți aborda această partidă?

- Ar fi interesant ca barajul să se joace cu spectatori. Fotbalul are nevoie de spectatori, iar spectatorii au nevoie de fotbal, și asta nu doar la noi, ci peste tot în lume. E bine că lucrurile se reglează și în această privință. Sunt jucători la Viitorul pe care i-am antrenat la echipa națională de tineret. Acolo se cresc fotbaliști pe bandă rulantă. Sper ca și jucătorii noștri care sunt împrumutați de la Viitorul (Iacob, Căpușă și Dulca) să aibă drept de joc, așa ar fi normal. Dacă tot am ajuns în această situație, îmi doresc să mergem mai departe. Sperăm să ne luăm revanșa, pentru că în acest sezon nu am învins niciodată Viitorul (1-1, 0-0, 0-2). Ne vom vinde scump pielea și, dacă avem această posibilitate, de ce să nu încercăm să ne calificăm în cupele europene? Este posibil orice. Așa cum am produs surpriza pe parcursul a 39 de etape, e posibil să o producem și acum și să mergem în Conference League.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale