Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.06.2021 00:09

Chindia a început pregătirea


A A

Săndoi se așteaptă la un sezon dificil

Săndoi se așteaptă la un sezon dificil

❚ Formația târgovișteană s-a reunit la Aninoasa, va continua să se pregătească pe plan local, pentru ca mai apoi să efectueze un stagiu de pregătire centralizat în zona Brașovului ❚ „Suntem conștienți că ne va aștepta un sezon foarte greu, Craiova are două echipe, Rapid a intrat în prima ligă, probabil că va fi mai greu decât în sezonul trecut” ❚ „Încercăm să mai aducem câțiva jucători, pentru a avea timp la dispoziție să se acomodeze la noul club și la cerințele pe care le avem, apoi va urma un stagiu de pregătire în zona Brașovului, unde vom avea mai multe meciuri amicale” ❚ „Sperăm să încheiem și al doilea sezon la fel ca pe primul. Chiar dacă am pierdut doi jucători care au crescut foarte mult în ultima perioadă, aici, la Târgoviște”

 

COSMIN SAVA


Vacanța s-a încheiat pentru Chindia Târgoviște, care s-a reunit la începutul acestei săptămâni, în vederea pregătirii noului sezon de Liga I, unul care se anunță extrem de interesant, ținând cont de echipele care se vor afla la startul acestei stagiuni. După un sezon bun, încheiat pe locul 7 în Liga 1, dar și cu o prezență în sferturile de finală ale Cupei României, așteptările suporterilor au crescut, iar microbiștii dâmbovițeni se așteaptă la un nou parcurs apreciat al echipei antrenate de Emil Săndoi, care în sezonul trecut s-a dovedit a fi surpriza plăcută a primei ligi. Formația târgovișteană s-a reunit la Aninoasa, va continua să se pregătească pe plan local, pentru ca mai apoi să efectueze un stagiu de pregătire centralizat în zona Brașovului, acolo unde se vor juca și meciuri amicale, astfel încât la începutul sezonului, elevii lui Emil Săndoi să se prezinte cât mai bine.

„A fost alegerea lor să plece”

Antrenorul formației târgoviștene, Emil Săndoi, speră să aibă la dispoziție lotul complet cât mai curând, pentru a putea pregăti noua stagiune cât mai bine. Tehnicianul oltean se așteaptă la un sezon foarte dificil, dar speră la un nou parcurs bun al Chindiei. „Sperăm să încheiem și al doilea sezon la fel ca pe primul. Chiar dacă am pierdut doi jucători care au crescut foarte mult în ultima perioadă, aici, la Târgoviște, sub îndrumarea noastră. A fost alegerea lor, dar sper ca în continuare să ne ținem lotul de jucători care a jucat mai mult în campionatul trecut, ar fi un pas înainte dacă reușim să gestionăm astfel situația. Suntem conștienți că ne va aștepta un sezon foarte greu, Craiova are două echipe, Rapid a intrat în prima ligă, probabil că va fi mai greu decât în sezonul trecut”

„Va fi foarte greu”

„Trebuie să ne pregătim cât mai bine, incluzând aici orele de antrenament, jocurile amicale, îmi doresc să reușim mutările pe care o să le facem cât mai repede, pentru ca jucătorii să aibă timp să se integreze. Îmi doresc o evoluție constant bună în campionatul care va începe. Sunt conștient că va fi foarte greu, dar îmi doresc ca la finalul campionatului să fim echipa care poate, pe undeva, și-a depășit condiția, echipa care a avut o evoluție constantă de-a lungul sezonului. O să rămânem aproape două săptămâni în Târgoviște. Încercăm să mai aducem câțiva jucători, pentru a avea timp la dispoziție să se acomodeze la noul club și la cerințele pe care le avem, apoi va urma un stagiu de pregătire în zona Brașovului, unde vom avea mai multe meciuri amicale, apoi vom intra în ciclul săptâmânal înaintea începerii campionatului”, a transmis Săndoi pentru pagina oficială de Facebook a echipei târgoviștene.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia a cedat pe terenul campioanei
Doi medaliați la Naționalele de Tineret
Chindia nu arată deloc bine
Săndoi aștepta mai mult de la partida cu CFR Cluj
Mai mult respect pentru performanță!
Eșec pe terenul campioanei
Pe drumuri de munte
Multe lucruri de pus la punct
Săndoi, mulțumit de rezultatul cu Sepsi
Chechez a salvat-o pe Chindia
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția contranaturii...

... este pe cale să sară în aer. Căci, UDMR, gând la gând și mână-n mână, cu Budapesta, nu vrea, nem, nici în ruptul capului, să-și dea acordul cu desființarea SIIJ și pe legiferarea LGBTO și a nașterilor de către bărbați. Și, uite cum, vrând-nevrând, dar logic și obiectiv, n-am nimic împotriva acestei alianțe frățești udemeristo- budapestene care dă cu tifla-n nasul ăla obraznic al dictatorilor de la Bruxelles.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale