Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.07.2021 00:10

Remiză chinuită


A A

Săndoi, mulțumit de rezultatul cu Sepsi

Săndoi, mulțumit de rezultatul cu Sepsi

❚ Formația pregătită de Emil Săndoi a obținut primul punct al sezonului, ar fi putut chiar să învingă dacă șutul lui Florea nu era blocat de Niczuly ❚ „Mă bucur că am revenit, e un punct foarte important pentru noi, pentru că e un început de campionat foarte greu. Era important să deblocăm cifra zero, ceea ce am reușit ”, a spus Emil Săndoi, antrenorul Chindiei ❚ „Am avut trei puncte în mână și le-am scăpat printre degete. Pe final n-am mai avut luciditate și acea greșeală din zona centrală a fost pasă de la noi, dar ăsta e fotbalul”, a transmis Leo Grozavu.

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște nu a reușit un joc bun nici în etapa a doua a acestei stagiuni, împotriva celor de la Sepsi OSK. După o primă repriză echilibrată, echipa târgovi șteană s-a văzut condusă încă din startul reprizei secunde, după o greșeală în apărare. Chiar dacă a reușit să egaleze pe finalul partidei prin Cristi Cherchez, Chindia a arătat mari slăbiciuni, fiind departe de evoluțiile din sezonul trecut. Formația pregătită de Emil Săndoi a obținut primul punct al sezonului, ar fi putut chiar să învingă, dacă șutul lui Florea nu era blocat de Niczuly, dar este evident faptul că mai sunt multe lucruri de pus la punct în jocul Chindiei. „E un punct foarte important” Emil Săndoi a ținut să o laude pe Sepsi și a transmis că rezultatul de egalitate este unul echitabil, chiar dacă echipa lui a avut ocaziile mai periculoase. „Trebuie să recunoaștem, am întâlnit o echipă bună, și o să vă convingeți pe parcursul sezonului, una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu un lot foarte valoros. Eu zic că, până la urmă, rezultatul este echitabil, cu toate că dacă stăm să ne gândim, ocaziile mai mari le-am avut noi. Mă bucur că am revenit, e un punct foarte important, pentru că e un început de campionat foarte greu. Tragerea la sorți n-a fost de partea noastră, pentru că urmează o deplasare la CFR Cluj, foarte complicată. Era important să deblocăm cifra zero, ceea ce am reușit”, a spus antrenorul Chindiei. Grozavu: „Felicit băieții pentru efort” De partea cealaltă, antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, a ținut să își felicite elevii pentru efortul depus și nu a făcut o dramă din faptul că echipa lui a fost egalată în finalul jocului. „Am avut trei puncte în mână și le-am scăpat printre degete. Pe final n-am mai avut luciditate și acea greșeală din zona centrală a fost pasă de la noi, dar ăsta e fotbalul. Felicit băieții pentru punctul scos, pentru efort. Și noi suntem curioși să vedem returul (n.r. - din turul secund preliminar Conference League). Va fi dificil de refăcut lotul după efortul depus, e restrâns numeric. Avem jucători accidentați de două săptămâni și, în acest moment, e greu să faci o echipă competitivă. Acum e 0-0, pleacă de la 0-0 și șansele sunt egale. Da, mai avem nevoie de întăriri. Orice jucător valoros are loc la noi în echipă. Au plecat mulți și n-au venit decât câțiva. Va trebui să găsim soluții. Sunt discuții cu jucători, dar nu e cazul. Chindriș e plecat la Tokyo. Vedem când se întoarce. Avem nevoie de jucători care să facă față tot campionatul”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița
Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vot european la 16 ani

Lucruri noi se întâmplă în inima Europei. Belgia a decis oficial să invite și tinerii între 16 și 18 ani să voteze pentru alegerile europene din 9 iunie 2024. Este o mișcare interesantă și potențial încurajatoare pentru implicarea reală a tinerilor în procesul democratic. Prin încurajarea participării lor în alegeri încă de la o vârstă fragedă, Belgia promovează educația... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale