Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.02.2024 00:16

La Târgoviște, urmează ediția a II-a


A A

Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”

Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează, în acest an, cea de-a doua ediție a Salonului Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”, ce poartă numele artistului care și-a legat viața și opera de meleagurile târgoviștene.

Concursul este deschis elevilor din clasele IX - XII de la toate liceele de artă și școlile populare de artă din România și Republica Moldova, care pot participa cu cel mult două lucrări realizate în afara orelor de curs. Dimensiunile lucrărilor vor fi cuprinse între: minim A3 - 29,7 x 42 cm și maxim A2 - 42 x 59,4 cm. De asemenea, este posibilă participarea cu orice format intermediar celor menționate. Tema concursului este „LUMINĂ ȘI UMBRĂ - MONUMENTELE DE LÂNGĂ NOI”, ca simbol al locurilor natale, istoriei acestora și al personalității creatoare a fiecărui elev participant. Participarea este gratuită. Se vor acorda șase premii, o mențiune și premiul „Marin Petre Constantin”, în valoare totală de 10.000 de lei. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 1 - 30 iunie 2024, cu posibilitatea de prelungire. Vernisajul și festivitatea de înmânare a premiilor vor avea loc la Muzeul de Istorie din Târgoviște, Calea Domnească nr. 189, în data de 1 iunie 2024.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post
Încep înscrierile pentru clasa pregătitoare
Proiect de relocare a Grădiniței nr 2
Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS
Descoperiri inedite despre personalități istorice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale