Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.05.2022 00:16

În județul Dâmbovița, statisticienii au concluzionat:


A A

Salariații mai mulți, salarii mai mici!

Salariații mai mulți, salarii mai mici!

*Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în agricultură, silvicultură și pescuit (3002), servicii (2974 lei), iar cele mai mici în industrie și construcții (2833 lei)

 

Statisticienii dâmbovițeni au analizat creșterea numărului de salariați, lunară și anuală, iar rezultatul constă în faptul că avem angajați mai mulți, dar cu salarii mai mici pentru că acestea s-au aflat pe un trend ușor descendent... Potrivit ultimei raportări a Direcției Județene de Statistică Dâmbovița, efectivul salariaților din județ, la sfârșitul lunii februarie 2022, a fost de 89.686 persoane, în creștere cu 0,4% față de luna ianuarie 2022 și cu 3,0% față de luna februarie 2021.

În ceea ce privește câștigul salarial mediu nominal brut în județul Dâmbovița, în luna februarie 2022 acesta a fost de 4750 lei, în scădere față de ianuarie 2022, cu 0,7%. Câștigul salarial mediu nominal net a fost în luna februarie 2022 de 2917 lei, în scădere cu 0,6% față de luna ianuarie 2022. Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în agricultură, silvicultură și pescuit (3002), servicii (2974 lei), iar cele mai mici în industrie și construcții (2833 lei). Indicele câștigului salarial real[1] a fost de 98,8% pentru luna februarie 2022 față de luna ianuarie 2022.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șansa României (I)
Investiții ample în infrastructura educațională
Intervenții la limită ale pompierilor dâmbovițeni
Valul de caniculă aruncă în aer numărul urgențelor medicale
ANAF a rambursat TVA în cuantum de 2,78 miliarde lei,
Un bărbat de 36 de ani, reținut de polițiști
Dâmbovița, reprezentată la Comitetul European al Regiunilor
Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români
71,79% promovabilitate la Examenul de Bacalaureat
Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale