Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2022 00:12

În județul Dâmbovița, în iulie 2022, față de iulie 2021,


A A

Salariați mai mulți, salarii mai mici!

Salariați mai mulți, salarii mai mici!

*Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în agricultură, silvicultură și pescuit (4136 lei), industrie și construcții (3120 lei), iar cele mai mici în servicii (3031)

 

În luna iulie 2022, județului Dâmbovița înregistra un număr mai mare de salariați față de aceeași perioadă din 2021, creșterea fiind de peste 3%! În schimb salariile au intrat puțin la apă, după cum arată ultima raportare a Direcției Județene de Statistică Dâmbovița. Potrivit statisticienilor dâmbovițeni efectivul salariaților din județul Dâmbovița, la sfârșitul lunii iulie 2022, a fost de 90.993 persoane, aproximativ la același nivel cu cel din luna iunie 2022 și în creștere cu 3,2% față de luna iulie 2021.

În ceea ce privește câștigul salarial mediu nominal brut în județul Dâmbovița, în luna iulie 2022, acesta a fost de 4946 lei, în scădere față de iunie 2022 cu 0,9%. Câștigul salarial mediu nominal net a fost în luna iulie 2022 de 3093 lei, în scădere cu 1,4% față de luna iunie 2022. Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în agricultură, silvicultură și pescuit (4136 lei), industrie și construcții (3120 lei), iar cele mai mici în servicii (3031). Indicele câștigului salarial real[1]a fost de 97,7% pentru luna iulie 2022 față de luna iunie 2022.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență
16 centre de asistență socială au primit fonduri nerambursabile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale