Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.06.2021 19:12

Regrete eterne!


A A

S-a stins din viață jurnalistul VIRGIL VOINESCU

S-a stins din viață jurnalistul VIRGIL VOINESCU

Membrii Filialei ,,Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din  România sunt profund îndurerați de pierderea fulgerătoare a bunului lor coleg, Virgil Voinescu. Membru fondator al Filialei, Virgil Voinescu a fost un om de presă dedicat profesiei pe care a onorat-o cu talent și cu o reală responsabilitate, fiind un exemplu demn de a fi urmat de tânăra generație de ziariști dâmbovițeni. Fire echilibrată și marcată de o reală  modestie și respect pentru fiecare semen, Virgil Voinescu lasă în urma sa nu numai o frumoasă aducere aminte, dar și un gol de neânlocuit. Membrii Filialei sunt în aceste clipe grele alături de familie, încredințându-le întreaga lor compasiune, fiindu-le sufletele cuprinse de un zăbranic de lacrimi. Etern vom păstra în suflete o candelă aprinsă pentru cel ce a fost bunul nostru coleg, Virgil Voinescu. Dumnezeu să-l odihnească în lumina sa veșnică (George Coandă, președintele Filialei ,,Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița)

 

 

Nu putem să credem că, pe neașteptate, fostul nostru coleg de la Jurnal de Dâmbovița, Virgil Voinescu a fost luat de Tatăl Ceresc în Slava Împărăției Sale eterne. Ani de zile, până la pensionare, redactor al cotidianului Jurnal de Dâmbovița, Virgil Voinescu a fost să fie unul dintre acei ziariști din ce în ce mai rari astăzi care cu reală pasiune s-a dedicat profesiei sale, respectând cu strictețe morala profesiei, acest fapt datorându-se și caracterului său blând, echilibrat și plin de condescendență. Atâta vreme cât și-a încredințat semnătura în coloanele Jurnal de Dâmbovița a fost pentru noi o adevărată onoare. Transmitem familiei îndurerate condoleanțe și o încredințăm că atâta vreme cât vom trăi îi vom purta o neștearsă amintire colegului nostru drag, Virgil Voinescu, mereu arzând în sufletele noastre o lumină aprinsă dintr-o lacrimă. Dumnezeu să-l aibă în paza sa veșnică (Alina Mavrodin Vasiliu, senior editor fondator  și Teodor Vasiliu, director fondator al Trustului Artpress)       

 

 

S-a stins din viață jurnalistul și poetul Virgil Voinescu, coleg și ziarist desăvârșit, prieten  de nădejde, gata să ajute cu vorba bună sau cu fapta. Virgil Voinescu a plecat fulgerător dintre noi, discret și în liniște, așa cum a și trăit. Cu inimile îndurerate și sufletele cernite, colegii și foștii colegi de la Jurnal de Dâmbovița și Trustul de presă Artpress transmit condoleanțe familiei, soției, fiului și nurorii, nepoților, pe care i-a iubit și prețuit mai presus de orice și cu care se mândrea nespus. Am pierdut un prieten și un exemplu de viață, am pierdut un jurnalist care mai avea multe de spus și de scris. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-i lumineze calea și să-i primească sufletul în Împărăția Sa! O candelă va arde veșnic în sufletele noastre în amintirea celui ce a fost pentru noi ”Domnul Virgil”. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 iunie, la Cimitirul Titu (din zona Lidl) (Redacția Jurnal de Dâmbovița)

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Drum lărgit pe patru benzi spre zona Mall și UM Gară
Fatala prezumție
Primarul din Cojasca, în arest la domiciliu
Se pregătesc investiții importante pe infrastructura educațională
Workshop al specialiștilor din agricultură din Regiunea Sud Muntenia
Podul pe Centură de la Teiș, deschis pe ambele sensuri
România și noile provocări ale busolei geopolitice
Doar două cazuri de coronavirus în ultimele 48 de ore
Reabilitarea centrului civic al comunei, în atenția autorităților
Grindina a făcut ravagii în Dâmbovița
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România și noile provocări ale busolei geopolitice

GEORGE COANDĂ


Odată aliniată/integrată dispozitivului NATO, România vrând-nevrând joacă militar cum i se ordonă. Dacă, odinioară, reușea să se eschiveze, ba și să zică niet ordinelor comandamentului sovietic al Tratatului de la Varșovia, ei bine, astăzi dacă s-ar încumeta să zică no când primește țidula de la headquarters NATO, asta ar însemna să dea cu tifla Washington-ului și immediately am fi lăsați fără...... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale