Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.10.2023 00:10

După victoria de la Brezoaele


A A

Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a

Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a

Voinești, Gura Șuții, Titu și Urziceanca și-au câștigat jocurile din organizare proprie la Liga a 4-a. Răzvad, Ziduri și Braniștea s-au întors cu toate punctele din deplasare, în timp ce Potlogi a remizat la Bucșani. Roberto Ziduri își menține poziția de lider, după un meci cu mari emoții la Brezoaele. Titu îi suflă în ceafă, în timp ce Potlogi cedează teren.

Gura Șuții și Voinești se apropie de podium, iar Braniștea și Urziceanca urcă în ierarhie. Șuța Seacă ocupă o poziție de siguranță, la fel Burduca și Fieni. Străjerii Răzvad obține o victorie cu greutate la Tătărani și se face schimb de locuri. Moroeni și Ocnița sunt în suferință, după care vin ultimele clasate. Unirea Bucșani obține primul punct și cedează „lanterna roșie” formației din Brezoaele, aproape de o mare surpriză astăzi.

Rezultatele etapei: Unirea Bucșani – FC Potlogi 0-0, Viitorul Voinești – Flacăra Șuța Seacă 2-0, Voința Tătărani – Străjerii Răzvad 2-5, Recolta Gura Șuții – CSM Fieni 6-1, AFC Brezoaele – Roberto Ziduri 2-5, Viitorul Ocnița – Săgeata Braniștea 1-6, Urban Titu – Bradul Moroeni 4-0, Libertatea Urziceanca – ACS Burduca 3-1.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia, o nouă victorie la U19
Victoria trebuia bifată
Final de an la Liga a 6-a
Chindia a căzut pe locul 3
Cristi Cherchez a obținut Licența C-UEFA
Succes fără emoții
Debut frumos pentru Diego
Se sparge gheața la Moreni
Victorie categorică
Mihai Țiplic, un târgoviștean, campion mondial la padbol


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale