Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.10.2021 00:09

Intermediară la Liga a 4-a


A A

Roberto Ziduri rămâne lider

Roberto Ziduri rămâne lider

* S-au marcat în total 45 de goluri, iar din cele opt meciuri disputate, în trei partide s-au impus gazdele, două jocuri au fost câștigate de oaspeți, iar trei înfruntări s-au încheiat la egalitate

 

La începutul acestei săptămâni, marți, au avut loc meciurile din cadrul etapei cu numărul zece din cadrul acestui sezon de Liga a 4-a. A fost prima etapă intermediară din această stagiune, iar meciurile au păstrat aceleași coordonate ca și până acum. S-au marcat în total 45 de goluri, iar din cele opt meciuri disputate, în trei partide s-au impus gazdele, două jocuri au fost câștigate de oaspeți, iar trei înfruntări s-au încheiat la egalitate. Una dintre candidatele la titlul de campioană județeană, Gloria Cornești, a stat în ultima etapă, dar iubitorii fotbalului județean s-au putut bucura de derby-ul dintre Străjerii Târgoviște și Roberto Ziduri, transmis în direct pe pagina oficială de Facebook a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

Egal în derby-ul rundei 

Cel mai interesant meci al rundei, Străjerii Târgoviște - Roberto Ziduri, s-a încheiat la egalitate, 0-0, meciul fiind unul intens disputat. Recolta Gura Șuții a avut un joc dificil cu Unirea Ungureni, dar a reușit să se impună la limită, 4-3, la fel ca și Voința Vișina, care a trecut de ACS Burduca, 2-1. Viitorul Voinești a câștigat fără probleme meciul cu Steagu Roșu Colacu, 6-2, la fel ca și Unirea Bucșani, care s-a impus cu 4-0 în fața celor de la Flacăra Șuța Seacă. Meciul dintre CSM Fieni și Viitorul Răzvad a fost unul cu adevărat spectaculos, încheiat la egalitate, 4-4. Egal a fost și la partida Urban Titu - Voința Crețu, dar cu goluri mai puține, scorul final fiind 1-1. Cel mai clar succes al etapei a fost obținut de AFC Brezoaele, care s-a impus pe teren propiu, 11-2, în partida cu Progresul Mătăsaru.

Ziduri, în continuare pe primul loc 

După etapa disputată marți, Roberto Ziduri rămâne în continuare pe primul loc, cu 28 de puncte. Pe locul 2 se clasează Străjerii Târgoviște, cu 26 de puncte, iar podiumul este completat de Gloria Cornești, cu 22 de puncte, dar și cu un meci mai puțin. Rămâne aproape de locurile fruntașe și AFC Brezoaele, cu 18 puncte, dar este greu de crezut că această echipa poate fi implicată cu adevărat în lupta pentru titlul de campioană județeană. Pe ultimul loc al clasamentului este Steagu Roșu Colacu, cu doar 3 puncte, iar pe locurile 15 și 16 sunt Voința Vișina și Progresul Mătăsaru, cu 6 puncte. Rămân în zona periculoasă a clasamentului ACS Burduca, Viitorul Răzvad și Flacăra Șuta Seacă.

Liderul stă în etapa următoare 

Spre deosebire de rundele precedente, etapa de mâine nu va propune vreun meci între primele clasate. Se vor juca partidele: Voința Crețu - Recolta Gura Șuții, Viitorul Răzvad - Urban Titu, Viitorul Voinești - CSM Fieni, ACS Burduca – Steagu Roșu Colacu, Gloria Cornești - Voința Vișina, Progresul Mătăsaru - Străjerii Târgoviște, Unirea Bucșani - FC Brezoaele și Unirea Ungureni - Flacăra Șuța Seacă, în timp ce liderul Roberto Ziduri va sta. Astfel, Străjerii ar putea să depășească în clasament formația din Ziduri, iar Gloria Cornești are șansa să se apropie de primul loc.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale