Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2024 00:10

Competiții interesante


A A

Rezultate bune la baschet și fotbal

Rezultate bune la baschet și fotbal

* La fotbal feminin, în Campionatul Național U17, CSȘ Târgoviște a făcut scor cu ACS Liceeni Topolog, 12-0.

 

COSMIN SAVA


 

Săptămâna trecută a avut loc Cupa României U20 la Lupte, desfășurată la Călărași. Sportivii legitimați la CSȘ Târgoviște nu au reușit să obțină vreo medalie, fiind înregistrate următoarele rezultate: Larisa Bucur - locul 4 la categoria 62 de kilograme și Robert Stănică - locul 4 la categoria 65 de kilograme.

CSȘ Târgoviște 1, rezultate bune

La finalul săptămânii trecute, la București, a avut loc Turneul Semifinal 2 al Campionatului Național U13 de Baschet Masculin. La această competiție, echipa CSȘ Târgoviște 2, condusă de Ovidiu Parnia, a înregistrat următoarele rezultate: CSȘ.Târgoviște 2 – CSU Alpha Sibiu 44-59, CSA Steaua București - CSȘ.Târgoviște 2 54-52 și ACS Dan Dacian Portocaliu București - CSȘ Târgoviște 2 69-58. La aceeași categorie de vârstă, dar la Târgoviște, CSȘ Târgoviște 1, sub conducerea Andreei Păun, a înregistrat următoarele rezultate: CSȘ Târgoviște 1 - BCN Pedagogic Râmnicu-Vâlcea 114-20 (37-4; 33-5; 21-5; 23-6), CSȘ.Târgoviște  1 - CSM 2007 Focșani 84-23 (24-17; 20-4; 24-11; 16-11) și CSM Constanța - CSȘ.Târgoviște 1 59-65 (15-23; 15-15; 19-13; 10-14).

Scoruri incredibile la fotbal

La fotbal, în Campionatul Național U19, echipa târgovișteană a fost învinsă de Petrosport Ploiești, 0-1. CSȘ Târgoviște și-a luat revanșa la U17, reușind să învingă Petrosport la o diferență uriașă, 9-1. În Liga Elitelor U14, CSȘ Târgoviște a pierdut, 1-2, meciul cu ACS Sport Team București, iar în Campionatul Județean U15, echipa târgovișteană a învins cu 15-0 pe Viitorul Petrești. La fotbal feminin, în Campionatul Național U17, CSȘ Târgoviște a făcut scor cu ACS Liceeni Topolog, 12-0.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale