Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.10.2021 00:19

Președintele CCIA, Valentin Calcan salute…


A A

Refacerea DJ 714 din zona montană!

Refacerea DJ 714 din zona montană!

*„În ultimii 20 de ani am văzut 8 «președinți» de județ. Toți promiteau la început că sprijină dezvoltarea Stațiunii. După care, unul spunea că «brazii nu votează», altul că «zero voturi la Peștera, = zero investiții publice»”

 

A fost refăcut drumul din munte, DJ 714, zona Cheile Tătarului, drum distrus de viiturile puternice din această vară! Meritul aparține conducerii CJD, președintelui Corneliu Ștefan care fără a beneficia de niciun ajutor de la Guvernul României, și-a asumat această responsabilitate.

„Avem accesul refăcut prin DJ714, Cheile Tătarului după dezastrul viiturilor din iulie și august. În ultimii 20 de ani am văzut 8 «președinți» de județ. Toți promiteau la început că sprijină dezvoltarea Stațiunii. După care, unul spunea că «brazii nu votează», altul că «zero voturi la Peștera, = zero investiții publice». Puțini Președinți sunt cei care chiar au făcut ceva real și pentru asta, le mulțumesc. Felicitări Corneliu Ștefan! Mi-ai promis în dimineața de după dezastrul viiturii că nu ne vei lăsa, că până în octombrie drumul va fi refăcut cu sau fără sprijin guvernamental. Ai promis! Ai făcut! Fără sprijin guvernamental… Felicitări!

PS: nicio veste bună nu rămâne nepedepsită. Nici anul acesta nu-i vom avea asfaltați pe cei 5km de drum Bolboci-Cheile Tătarului din cauza... altor contestații (a 4-a rundă). Uite așa-și bat joc unii de viața noastră!”, a consemnat, pe pagina sa de socializare, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, proprietarul Hotelului Peștera din zona montană.

 

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încrederea într-un Guvern (II)
Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie
Opinii din Dâmbovița despre noua alianță de guvernare
Arendașii... cu ochii pe terenurile agricole
Evadat de la Penitenciarul Găești!
Încrederea într-un Guvern (I)
Gardurile rușinii, date jos după controlul Primăriei
Incendiu mortal la Drăgăești Pământeni
Efectivul salariaților a crescut cu 3,2%
Un moment de răscruce politică
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale