Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.11.2023 00:17

Consiliul Județean Dâmbovița a demarat procedura pentru...


A A

Reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ din Târgoviște

Reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ din Târgoviște

*„Valoarea totală este de 97 milioane de lei, sumă asigurată de Ministerul Dezvoltării, iar 2,6 milioane de lei reprezintă cofinanțare din partea CJD”

 

A fost semnat contractul privind reabilitarea Palatului Administrativ din municipiul Târgoviște, sediul unde funcționează Consiliul Județean Dâmbovița și Prefectura Dâmbovița! În urma acestui demers, în viitorul apropiat, clădirea va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare la interior, partea exterioară  urmând să  rămână neschimbată datorită arhitecturii specifice. Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, anul acesta se scoate la licitație proiectul, după care urmează procedura de achiziție publică, iar anul viitor... proiectul  tehnic.

„Acum un an am făcut un pas important prin care Palatul Administrativ a fost dat, prin hotărâre de guvern, Consiliului Județean Dâmbovița, un an de zile am făcut Studiul de Fezabilitate, acum o lună am semnat contractul de finanțare, valoarea totală este de 97 milioane de lei, sumă asigurată de Ministerul Dezvoltării, iar 2,6 milioane de lei reprezintă cofinanțare din partea CJD. Vom scoate la licitație proiectarea și execuția privind reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ. Clădirea va fi reabilitată în interior, vom schimba arhitectura anumitor birouri și bineînțeles vom face funcționale  birouri care în momentul de față nu au funcționalitate așa cum ne dorim. Acum vom vedea și cine o să câștige licitația privind proiectul tehnic și execuția iar cel care va realiza proiectul tehnic va veni și cu o gândire proprie, în afara a ceea ce ne dorim noi. La exterior, clădirea va rămâne la fel. Legat de interior vă pot spune că îmi o doresc o reabilitare, o reașezare mai modernă a tuturor birourilor. Anul acesta scoatem la licitație procedura de achiziție publică, durează cel puțin 6 luni, anul viitor... proiectul  tehnic. De asemenea trebuie să ne mutăm de aici, trebuie să găsim o locație pentru toți angajații, pentru Prefectură și CJD, pentru că ne mutăm cu totul de aici. Din experiența mea, cel puțin 2-3 ani va dura reabilitarea pentru că vor fi lucrări nu numai de  modernizare, ci și de reabilitare, de refacere a structurii de rezistență”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Modernizare DS 276 (strada Câmpului) în satul Lunca, comuna Voinești, județul Dâmbovița”
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă
„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu”
Uzina UPET Târgoviște obține prestigioasele certificări API
Platformă betonată pentru depozitarea temporară a deșeurilor din construcții
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Finanțare asigurată pentru centurile rutiere din Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Situație-limită pentru salvatorii montani dâmbovițeni
Schimbări semnificative în organigrama municipalității Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale