Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.11.2023 00:17

Consiliul Județean Dâmbovița a demarat procedura pentru...


A A

Reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ din Târgoviște

Reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ din Târgoviște

*„Valoarea totală este de 97 milioane de lei, sumă asigurată de Ministerul Dezvoltării, iar 2,6 milioane de lei reprezintă cofinanțare din partea CJD”

 

A fost semnat contractul privind reabilitarea Palatului Administrativ din municipiul Târgoviște, sediul unde funcționează Consiliul Județean Dâmbovița și Prefectura Dâmbovița! În urma acestui demers, în viitorul apropiat, clădirea va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare la interior, partea exterioară  urmând să  rămână neschimbată datorită arhitecturii specifice. Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, anul acesta se scoate la licitație proiectul, după care urmează procedura de achiziție publică, iar anul viitor... proiectul  tehnic.

„Acum un an am făcut un pas important prin care Palatul Administrativ a fost dat, prin hotărâre de guvern, Consiliului Județean Dâmbovița, un an de zile am făcut Studiul de Fezabilitate, acum o lună am semnat contractul de finanțare, valoarea totală este de 97 milioane de lei, sumă asigurată de Ministerul Dezvoltării, iar 2,6 milioane de lei reprezintă cofinanțare din partea CJD. Vom scoate la licitație proiectarea și execuția privind reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ. Clădirea va fi reabilitată în interior, vom schimba arhitectura anumitor birouri și bineînțeles vom face funcționale  birouri care în momentul de față nu au funcționalitate așa cum ne dorim. Acum vom vedea și cine o să câștige licitația privind proiectul tehnic și execuția iar cel care va realiza proiectul tehnic va veni și cu o gândire proprie, în afara a ceea ce ne dorim noi. La exterior, clădirea va rămâne la fel. Legat de interior vă pot spune că îmi o doresc o reabilitare, o reașezare mai modernă a tuturor birourilor. Anul acesta scoatem la licitație procedura de achiziție publică, durează cel puțin 6 luni, anul viitor... proiectul  tehnic. De asemenea trebuie să ne mutăm de aici, trebuie să găsim o locație pentru toți angajații, pentru Prefectură și CJD, pentru că ne mutăm cu totul de aici. Din experiența mea, cel puțin 2-3 ani va dura reabilitarea pentru că vor fi lucrări nu numai de  modernizare, ci și de reabilitare, de refacere a structurii de rezistență”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale