Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.10.2021 00:12

Investiție mult visată, devenită în sfârșit realitate


A A

Rețea de gaze finalizată la Niculești

Rețea de gaze finalizată la Niculești

*„Gazele vor ajunge cel mai probabil la primăvară pe țeavă, pentru că mai trebuie să obținem avizul de la ANRE, mai sunt niște pași de făcut”

 

Visul primarului de la Niculești, Dorinel Soare, de a avea rețea de gaze naturale în comună este pe cale de a se realiza în cel mai scurt timp! Investiția a fost finalizată, conductele au fost introduse în pământ pe arterele cele mai importante ale comunei, iar gazele urmează să vină cel mai probabil în primăvara anului viitor, după parcurgerea tuturor formalităților.

„Investiția a costat în jur de 80 de miliarde lei vechi”

,,Proiectul care privește introducerea gazelor naturale în comuna Niculești este ca și finalizat , ca și construcție, dar mai durează puțin până la punerea în funcțiune... Conductele s-au băgat în pământ, dar gazele vor ajunge cel mai probabil la primăvară pe țeavă, pentru că mai trebuie să obținem avizul de la ANRE, mai sunt niște pași de făcut. Nu știu dacă oamenii sunt speriați de perspectiva creșterii prețurilor la gaze pentru că nu au folosit până acum gaze, doar din ce aud pe la televizor, dar or să vadă ce se va întâmpla... cu energia electrică.

Investiția a costat în jur de 80 de miliarde lei vechi, iar costul este suportat de primăria, cea mai mare parte, o parte revine Transgazul și altă parte Distrigazului. Primăria Niculești are cea mai mare contribuție, de 52 miliarde lei vechi, sumă contractată de la bancă pe o perioadă de 10 ani. Rețeaua de gaze a fost amplasată pe arterele principale din localitate și o parte din laterale, dar cu posibilitatea de extindere în viitorul apropiat’’, ne-a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Lansarea proiectului: "Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 de către Spitalul Municipal Moreni prin achiziționarea de echipamente și dotări specifice", SMIS 140647
341 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Arendașii... cu ochii pe terenurile agricole
Noi reglementări privind marii contribuabili
Ultimele demersuri pentru realizarea rețelei de gaze
Conectarea aparatelor de marcat, în colimatorul ANAF
Modificări la Clasificarea Ocupațiilor din România
Proiectul extinderii rețelei de canalizare intră în linie dreaptă
472 locuri de muncă disponibile
Cursuri ECDL la Biblioteca Județeană Dâmbovița
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale