Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.09.2022 00:19


A A

"Radiația nucleară nu are nevoie de vize" (I)


George Coandă


 

...a anunțat, cu mult cinism, Kremlinul de sub stăpânirea țarului cu apucături bolșevice, Vladimir Putin, care se vrea a fi – avându-l model pe țarul Petru I Romanov – „Vladimir cel Mare”. Nu-i așa, un moft egocentric al unui kaghebist care nu-și mai încape în pielea sa de urs siberian sangvinar. Amenințarea a fost lansată în spațiul public planetar prin gura Mariei Zaharova, purtătoarea de vorbe a lui Serghei Lavrov, veșnic posomorâtul ministru al Afacerilor Externe rusești. Păcat de frumusețea acestei rusoaice care, am impresia, nu crede în ce este obligată să găvărească, dacă nu cumva este o fanatică a mesianicei „Maica Rusia”.

 

Oricum ar sta lucrurile, amenințarea lansată, hai să fim serioși și responsabili, nu este o figură de stil, este o amenințare venită de la un om care se vede perdant în fața istoriei și care, mințindu-se tartarian pe sine, este-n stare să tragă în groapă cu el întreaga Omenire.

 

Așa este, nicio radiație nucleară nu are nevoie de vize și, vnimanie! mai ales radiațiile produse cu criminală premeditare din ordinul lui „Vladimir cel Mare”. Așa cum, conform apucăturilor de cuceritor / acaparator imperialist țarist-bolșevic, nici Armata Roșie nu are nevoie de pașaport ca să invadeze, bâstro, din același ordin, Basarabia / Republica Moldova, pentru a apăra – cum tot Maria Zaharova a dat încrâncenată de veste – populația rusească, dacă, mânat de-o furie războinică, Chișinăul va fi să atace fantomatica „republică moldovenească nistreană”.

 

Păi, mă-ntreb și eu așa, într-o doară, pe unde o fi armata aia fioroasă a Chișinăului care l-a înspăimântat de moarte pe țarul Putin? Sssssst! Secret! Nu prea are. Cu alte cuvinte, Volodia ot Kremlin joacă la cacialma și pe cartea șantajului.

(va urma)

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Stabilitatea vine de la Berlin
Stabilitatea vine de la Berlin
Stabilitatea vine de la Berlin
Marile puteri vor redesena harta?
Soarta Basarabiei, jucată primejdios
Cine face jocul?
Românii și „Spațiul Schengen” (II)
Românii și „Spațiul Schengen” (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale