Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.03.2021 00:17

Situație politică de criză


A A

PSD Dâmbovița condamnă atitudinea consilierilor locali liberali de la Cojasca

❚ ,,De 4 luni, consilierii locali ai PNL, în iresponsabilitatea lor, au refuzat să se prezinte la ședințele Consiliului Local” ❚ ,,Ca urmare, Prefectura Dâmbovița a solicitat dizolvarea consiliului. Este incredibilă situația în care se află acum comuna Cojasca!”

 

VIOLETA STANCIU


Situația critică în care se găsește în momentul de față Consiliul Local Cojasca din cauza aleșilor locali liberali care de patru luni de zile refuză să se prezinte la ședințele de consiliu local, pentru a provoca astfel dizolvarea forului administrativ local, a atras reacția Partidului Social Democrat (PSD) Dâmbovița! Social democrații dâmbovițeni susțin că situația de la Cojasca nu este singulară și că fapt se urmărește destabilizarea și blocarea activității din mai multe consilii locale din județ. ,,Bătaia de joc a PNL Dâmbovița la adresa cetățenilor acestui județ continuă, iar micimea caracterului de așa-ziși oameni politici care mimează interesul pentru binele comunităților lor îi trădează oriunde s-ar afla. Cel mai elocvent exemplu este cel al comunei Cojasca. De 4 luni, consilierii locali ai PNL, în iresponsabilitatea lor, au refuzat să se prezinte la ședințele Consiliului Local. Ca urmare, Prefectura Dâmbovița a solicitat dizolvarea consiliului. Este incredibilă situația în care se află acum comuna Cojasca! Din cauza consilierilor locali ai PNL, comuna nu va avea un buget aprobat pentru anul acesta, proiectele de investiții sunt blocate total neavând cine să le voteze și, la fel de grav, cheltuielile pentru organizarea altor alegeri vor fi achitate de toți cetățenii comunei din taxele și impozitele pe care aceștia le plătesc. Situația de la Cojasca nu este însă unică! Se pare că vor adopta aceeași tactică de blocare a consililor locale în mai multe localități doar pentru a-și satisface orgoliile politice. Este revoltător faptul că voința cetățenilor și votul acestora nu sunt respectate de liberalii dâmbovițeni, dar acest lucru le este scris în ADN-ul politic: oamenii nu contează, interesele lor politice sunt mai importante”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale