Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.09.2023 00:14

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, nu vrea liste comune cu PNL la alegerile viitoare


A A

PSD Dâmbovița a sunat adunarea pentru alegerile din 2024

PSD Dâmbovița a sunat adunarea pentru alegerile din 2024

*„Eu cred că este important să mergem fiecare pe sigla lui și în urma alegerilor din 2024, în funcție de numărul de parlamentari pe care îl va obține fiecare partid, atunci vom stabili și alianța politică viitoare”  

 

Mobilizare generală la PSD Dâmbovița pentru alegerile din 2024, când vor avea loc 5 rânduri de scrutinuri electorale! Pentru a obține scorul mult așteptat la alegerile europarlamentare, locale, la parlamentare, dar și la cele două tururi de la alegerile prezidențiale, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  a sunat adunarea în toate structurile de partid. De săptămâna aceasta au început deja discuțiile cu toate birourile organizațiilor locale, urmând ca până la finele săptămânii conducerea PSD Dâmbovița să  viziteze toate organizațiile orășenești.

„Săptămâna trecută am avut un Comitet Executiv Județean împreună cu toți colegii, cu primarii, parlamentarii și cu președinții de organizații în care am anunțat  în interiorul Organizației PSD Dâmbovița că a început campania pentru 2024. Anul viitor avem 5 rânduri de alegeri, avem alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și două tururi la alegerile prezidențiale. Organizația PSD Dâmbovița este pregătită pentru anul electoral 2024. De săptămâna aceasta vom avea discuții cu toate birourile organizațiilor locale, vom începe chiar de miercuri cu Organizația Găești, va urma joi Organizația Moreni, vineri cea de la Titu, sâmbătă Pucioasa și Fieni, urmând ca de săptămâna viitoare să începem cu celelalte 82 de localități din mediul rural. Legat de candidați, vom stabili cu colegii noștri și candidații pentru 2024. Pe noi ne interesează toate rândurile de alegeri, chiar dacă pentru noi cele locale sunt cele mai importante. Ne interesează ce scor politic vom avea și la europarlamentare și la parlamentare și bineînțeles la locale”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Liderul social-democrat și-a exprimat dorința ca PSD să meargă în continuare singur la alegerile din 2024, nu în alianță și pe liste comune cu PNL. „Pe noi ne interesează foarte mult ceea ce se întâmplă în PSD. Pentru alegerile locale și bineînțeles europarlamentare  vom merge singuri în aceste competiții și ne interesează foarte mult ce vom câștiga noi ca și organizație politică la nivel național. Deci PSD  nu va face nicio alianță în acest moment cu vreun partid politic. Eu cred că este important să mergem fiecare pe sigla lui și în urma alegerilor din 2024, în funcție de numărul de parlamentari pe care îl va obține fiecare partid, atunci vom stabili și alianța politică viitoare.  Nu cred că putem vorbi acum despre o alianță... la prezidențiale.  Deci legat de alegeri noi vom merge separat și pe noi ne interesează câți aleși locali vom câștiga noi cei din PSD.  Cred că ar bine să fim mai rezervați din punctul acesta de vedere.  Revenid la Dâmbovița pe mine mă interesează foarte clar ce facem noi în Organizația PSD Dâmbovița și cum pregătim toți candidații noștri pentru toate cele 89 de localități”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița în urmă cu puțin tim la conferința de presă de la partid.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”
Brevet european cu efect unitar în toate țările UE
Problemele colectării gunoiului pentru firmele din județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale