Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.06.2022 00:13

După primele rezultate la BAC,


A A

Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița

Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița

*La nivel județean, a fost înregistrat un procent de promovabilitate de 69,74%  și trei medii de 10

 

Ștefan Khalil


Au fost afișate primele rezultate ale Examenului Național de Bacalaureat. În județul Dâmbovița, absolvenții care au susținut săptămâna trecută probele scrise ale examenului maturității au aflat ce note au luat. Astfel, la nivel județean, a fost înregistrat un procent de promovabilitate de 69,74%  și trei medii de 10.

Absolvenții care au trecut Bacalaureatul fără greșeală sunt: un elev de la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa – profil Matematică-Informatică, un alt elev de la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” – profil Matematică – Informatică, iar cel treilea absolvent, de la Colegiul Național „Vladimir Streinu” – profil Filologie. Inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu, a oferit câteva detalii despre primele rezultate la examenul de Bacalaureat.

„Acestea sunt rezultatele înainte de contestații. Procentul de promovabilitate în acest moment este de 69,74%. Acesta este procentul raportat la numărul elevilor înscriși. Avem și trei medii de 10. Un elev este de la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa, un alt absolvent este de la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” și cel de al treilea este de la Colegiul Național „Vladimir Streinu” din Găești. Specializările acestora sunt: cei doi, de la Pucioasa și „Ienăchiță Văcărescu” sunt de la Matematică-Informatică, iar cel de la „Vladimir Streinu” din Găești este un absolvent de Filologie. Într-adevăr, avem procente foarte mici la liceele tehnologice. Poate în viitor se va face un examen diferențiat pentru aceștia”, a transmis inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu.

Contestațiile se soluționează în perioada 28-30 iunie, iar rezultatele finale la Bac 2022 vor fi afișate în data de 1 iulie.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Sfântul Ierarh Nifon - primul sfânt canonizat în spațiul românesc"
Minivacanța de Sfânta Maria, la muzeele dâmbovițene
Școala de Vară din tinda bisericii „Maica Domnului - ocrotitoarea copiilor”
Sfântul Ierarh Nifon - Ocrotitorul Târgoviștei
Aspecte practice referitoare la sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon
Festivalul „Peștera –Padina” revine în forță
Expoziția de pictură „Tandem Cromatic IV”
Schimbarea la față
„Obiectivele pentru Educație nu pot fi atinse decât printr-o reformă coerentă”
Elevi jandarmi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale