Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.01.2022 00:14

Semnal de la administrația locală din Pucioasa


A A

Proiectul pentru DN 71 provoacă îngrijorare

Proiectul pentru DN 71 provoacă îngrijorare

*„Valorile inițiale de la care s-a pornit studiul de fezabilitate sunt de acum 17 ani, de atunci și până acum, creșterea este exponențială. Era clar că se preta un drum pe patru benzi între Pucioasa și Târgoviște”, a semnalat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana

 

Semnal de alarmă tras de primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, care a spus că reabilitarea Drumului Național 71, dintre Pucioasa și Târgoviște trebuie realizată pe patru benzi pentru a corespunde noilor condiții de trafic. La sfârșitul săptămânii trecute, președintele CJD, Corneliu Ștefan a venit cu vestea că a fost semnat contractul de finanțare pentru inelul doi de centură ocolitoare al municipiului Târgoviște, un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere dâmbovițene.

Primarul Constantin Ana spune că este păcat că acest proiect al Consiliului Județean nu va fi completat de un drum pe patru benzi pe DN 71, între Pucioasa și Târgoviște. Mai mult, edilul-șef semnalează că valorile de trafic au crescut foarte mult de la ultimele studii de fezabilitate, care s-au făcut pentru acest proiect, în urmă cu aproximativ 17 ani.

,,Eu sunt inginer auto, specializarea mea este traficul rutier. Când vorbesc despre proiectele pe acest capitol, am o bază în spate. Am fost anunțați că proiectul pentru DN 71, dintre Târgoviște și Pucioasa, nu va fi realizat pe patru benzi, așa cum am propus noi. A fost începută licitația și pentru acest drum, numai că se insistă să se facă doar o bandă pe sens, de la Târgoviște, la Pucioasa. Este de speriat acest lucru, cel puțin pentru mine, din prisma traficului rutier, care este din ce în ce mai dificil.

Inelul doi de centură va veni undeva până în zona Doicești, un lucru frumos, dar păcat că nu putem completa acest proiect, cu un drum pe patru benzi pe DN 71. Să rămâi cu o bandă pe sens la valorile de trafic de astăzi, nu este o soluție. Nu știu ce soluție să găsesc să-i conving să modifice proiectul. Valorile inițiale de la care s-a pornit studiul de fezabilitate sunt de acum 17 ani, de atunci și până acum, creșterea este exponențială. Era clar că se preta un drum pe patru benzi între Pucioasa și Târgoviște”, a semnalat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pastilele de iodură de potasiu se vor ridica din farmacii
Americanii vor să construiască o minicentrală nucleară la Doicești!
„Pașaport de vacanță” pentru copii
Extinderea rețelei electrice la Raciu
„Polițiștii vor relua protestele de stradă”
Ratele la credite se pot dubla până la sfârșitul anului!
Lucrările de extindere a primăriei au demarat
Proiect Smart City pentru modernizarea traficului din Târgoviște
Peste 700 de locuri de muncă vacante
„Impozitarea în plus, pentru că nu mai sunt bani la buget, e o greșeală capitală”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (III)

Apropo de buna, amicala înțelegere dintre maghiari și români la firul ierbii. Este un frumos basm autoamăgitor pentru români. Știți ce s-a petrecut cu câțiva ani în urmă la Târgu-Secuiesc? Doi maghiari de rând au fabricat o bombă artizanală, pe care au vrut s-o detoneze la parada trupelor românești cu prilejul zilei naționale de 1 Decembrie. Au fost prinși la timp și băgați după gratii cu îndreptățită acuză de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale