Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2022 00:13

Astăzi, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște lansează...


A A

Proiectul „Sigur pentru copilul singur”

Proiectul „Sigur pentru copilul singur”

În data de 16 noiembrie a.c., ora 12.00, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște lansează proiectul „Sigur pentru copilul singur”, având ca scop conștientizarea copiilor cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani (124 de elevi) cu privire la procesul decizional, prin activități nonformale derulate lunar în perioada decembrie 2022 – mai 2023.

Partenerii sunt instituții cu experiență în transmiterea mesajelor educaționale și educative: Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița; CJRAE Dâmbovița, Agenția Națională Antidrog; Centrul Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog, Arhiepiscopia Târgoviște, Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița. La masa rotundă sunt invitați să participe, de asemenea, profesori-diriginți, elevi și părinți din clasele vizate de proiect.

Beneficiarii proiectului sunt elevii din grupul țintă, părinții acestora și comunitatea/ comunitățile din care aceștia fac parte. Elevii vor fi sprijiniți să-și dezvolte competențele cu privire la procesul de luare a deciziilor și să reflecteze mai mult asupra consecințelor propriilor decizii, asupra unor acte/ acțiuni întreprinse și să informeze/ consulte părinții cu privire la viața personală.

Părinții vor fi consiliați pentru identificarea problemelor cu care se confruntă copiii și tinerii, respectiv vor fi îndrumați să ofere sprijin copiilor lor. În urma acestor activități, comunitatea, în care numărul deciziilor cu impact negativ scade, va avea mai multe resurse pentru creșterea nivelului de trai.

Activitatea propusă se înscrie în seria de manifestări dedicate „Săptămânii Educației Globale”, mottoul anului școlar 2022-2023 fiind: „Este lumea noastră, să acționăm împreună!".

 

Director, Pr. Prof. Marian Dobrescu

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Desființarea specializării de învățător de la liceele pedagogice
IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi
Sfinții Trei Ierarhi
„Resursa umană, 99% calificată în școlile din Dâmbovița”
Daruri oferite Centrului social de la Bucșani
Zaheu - model de pocăință
„Lucrările la examenul de Titularizare și Definitivat vor fi corectate digitalizat”
Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale
Cursuri pentru... profesori
„Împreună pentru calitatea educației universitare!”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale