Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.07.2021 00:16

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, neîncrezător în promisiunile Guvernului USR


A A

"Proiectele COST și DN71 au fost rase într-o zi"


❚ Dacă ministrul Transporturilor va finaliza DN 71, varianta prin afara localităților, până în 2024, va primi o diplomă de onoare, se angajează, sceptic, liderul PNL Virgil Guran ❚ ,,Eu îi fac diplomă de onoare. O să vorbesc și la CJD și la Prefectură să-l chemăm să-i facem o diplomă și să-l felicităm că a făcut acest drum”

 

VIOLETA STANCIU


Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran este hotărât să-i facă o diplomă de onoare și săl felicite așa cum se cuvine pe actualul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, dacă acesta va reuși să facă ceea ce a promis, adică să finalizeze DN 71, varianta prin afara localităților, până în anul 2024. Mai spune liderul liberalilor dâmbovițeni că își va cere și scuze pentru faptul că a spus, la un moment dat, că nu crede în acest proiect. ,,Proiectele la care am lucrat personal, pe perioada cât am fost consilier de stat, mă refer la COS Târgoviște și DN 71, au fost rase într-o zi. DN 71 se termina cam prin 2024, dacă mergeau lucrurile așa cum trebuie, pentru că la noi se întâmplă să se mai încurce treburile. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în multe discuții pe care le-am avut cu el, mi-a zis că o să-mi demonstreze el că varianta aceasta, care, într-adevăr, dacă nu trece prin localități, este mai rapidă, mai în regulă, o să se termine tot în 2024. Dacă se întâmplă lucrul acesta, indiferent în postură voi fi, eu voi veni și o să-i spun «d-ul Drulă, vă rog să mă scuzați, am greșit când am spus că nu știți ce faceți, aveți dreptate, vă mulțumesc. Eu îi fac diplomă de onoare. O să vorbesc și la CJD și la Prefectură să-l chemăm să-i facem o diplomă și să-l felicităm că a făcut acest drum. Dacă nu, înseamnă că a făcut ceea ce au făcut mulți până acum, au venit, au început proiectul, l-au schimbat, l-au învârtit și uite așa avem autostrăzi pe hârtie de ne plictisim», a declarat președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran... la ultima conferință de presă de la PNL Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Guvernul, criticat pe tema transportului elevilor
Criza politică amână protestele polițiștilor
PSD combate creșterea prețurilor la energie și gaze naturale
Parlamentarii dâmbovițeni, în dialog cu președintele CJD
"Guvernul Cîțu să refacă drumul din munte distrus de viitură"
PSD va vota împotriva Ordonanței Debranșării!
În șase luni prețurile au crescut cât în 13 ani!
Rectificarea bugetară, votată în unanimitate
Adoptarea Legii consumatorului vulnerabil, propusă de PSD Dâmbovița
Primar PNL: "Domnul premier Cîțu consideră că, din bugetul țării, poate cumpăra voturi și nu este corect"
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale