Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2022 00:16

La Târgoviște,


A A

Proiecte pentru atragerea cititorilor la Biblioteca Județeană

Proiecte pentru atragerea cititorilor la Biblioteca Județeană

Atragerea cititorilor a reprezentat mereu una dintre principalele priorități pentru conducerea Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița. Recent, managerul instituției de cultură, Agnes Terezia Erich, declara faptul că, anul trecut, la nivelul Bibliotecii Județene au fost implementate două proiecte pentru a crește numărul utilizatorilor.

Unul dintre ele a fost realizat în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviște și Seminarul Teologic, în urma căruia, aproximativ 200 de elevi de la Seminar și-au făcut permis pentru bibliotecă. Cel de-al doilea proiect implementat a fost unul inedit la nivel național, un proiect pilot, dedicat persoanelor care au un program foarte încărcat la locul de muncă și nu reușesc să ajungă la bibliotecă.

„Ne-am orientat în acest program pilot cu Banca Transilvania, cu Sucursala, care este aici lângă noi, pe strada Transilvaniei. Ei neavând efectiv cum să vină la bibliotecă pentru a-și alege ceva de citit, prin acest program ne ducem noi către ei și le luăm cererile de lectură, le ducem cărțile, i-am învățat cum să utilizeze catalogul OPAC, astfel încât să ieșim noi în întâmpinarea dorințelor lor. Vrem să extindem și la alte instituții acest proiect”, a declarat managerul general al Bibliotecii Județene, Agnes Terezia Erich.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șansa României (I)
Investiții ample în infrastructura educațională
Intervenții la limită ale pompierilor dâmbovițeni
Valul de caniculă aruncă în aer numărul urgențelor medicale
ANAF a rambursat TVA în cuantum de 2,78 miliarde lei,
Un bărbat de 36 de ani, reținut de polițiști
Dâmbovița, reprezentată la Comitetul European al Regiunilor
Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români
71,79% promovabilitate la Examenul de Bacalaureat
Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale