Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2021 00:17

La Ședința Colegiului Prefectural,


A A

Produsele alimentare de sărbători, în colimatorul Instituției Prefectului

Produsele alimentare de sărbători, în colimatorul Instituției Prefectului

*Direcția Sanitară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița, împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție, vor avea mai multe acțiuni pe care le vor desfășura împreună în perioada următoare

 

Reprezentanții instituțiilor deconcentrate din județul Dâmbovița au participat vineri, 26 noiembrie a.c., la ședința Colegiului Prefectural aferentă lunii noiembrie. În cadrul acestei întruniri prezidate de subprefectul Ana-Maria Dragotă-Zamfir, primii care au prezentat raportul au fost directorul general al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița – dr. Sandu Tolea și inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița – comisarul șef de poliție Antofie Claudiu Adrian.

Pentru a prezenta activitatea desfășurată instituțional, la prezidiu au mai luat cuvântul Ion Nistor - directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița, Viorel Cigăran - directorul executiv al Direcției pentru Agricultură Județeană Dâmbovița și Dănuț Bîzgu - director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmbovița. Astfel, Direcția Sanitară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița, împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție, vor avea mai multe acțiuni pe care le vor desfășura împreună în perioada următoare.

„Împreună cu Inspectoratul de Poliție,  noi DSVSA Dâmbovița vom monitoriza în toată luna decembrie, până pe 7 ianuarie, perioadă în care avem programul de măsuri și ce am stabilit împreună, toată activitatea de comerț cu produse de origine animală și non-animală la nivelul județului Dâmbovița. De asemenea, vor fi verificate și în trafic autoturisme pentru a combate transportul ilegal de carne animală și non-animală”, a transmis directorul general al DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea.

Fără să existe vreo întrebare sau nelămurire în sală în urma intervenției directorului Sandu Tolea, subprefectul Ana-Maria Dragotă-Zamfir a trecut mai la următorul punct de pe ordinea de zi, pentru aprobarea și votarea proiectului de hotărâre al Colegiului Prefectural Dâmbovița privind aprobarea planului de măsuri pentru supravegherea condițiilor de desfacere a produselor alimentare în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor de iarnă. Proiectul a fost prezentat de consilierul Instituției Prefectului Dâmbovița, Ion Minea Niculescu. Hotărârea a fost aprobată în unanimitate de voturi.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Patru investiții vor fi finalizate și inaugurate în acest an!
507 locuri de muncă disponibile
"Cum am ajuns la peste 100.000 de lei profit doar cu un mic bar." - Povestea lui Ion Dumitru din Tg. Jiu
„Instanțele sunt sufocate de dosare legate de salarizarea bugetarilor”
Încasări bune la taxe și impozite
Proiectul rețelei de gaze, în ceață!
Întreruperi energia electrică
Noi proiecte pe zona de mobilitate urbană!
6700 de carnete de muncă neridicate zac în arhive
Vaccinarea antigripală a căzut pe un plan secund!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale