Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.07.2020 00:16


A A

Primele proceduri pentru canalizare în tot orașul Răcari

Primele proceduri pentru canalizare în tot orașul Răcari

❚ Este vorba despre o investiție de aproximativ 12 milioane de euro, iar sursa de finanțare este numai din fonduri europene

 

ȘTEFAN KHALIL


În doi – trei ani, rețeaua de canalizare de la Răcari se va extinde în tot orașul! Potrivit primarului Marius Caravețeanu, la această oră se fac ultimele demersuri pentru extinderea rețelelor de canalizare. Este vorba despre o investiție de aproximativ 12 milioane de euro, iar sursa de finanțare este numai din fonduri europene. De asemenea, în zona Ghergani – Mavrodin, se va realiza o rețea de canalizare, proiect ce va fi coordonat de Compania de Apă. Autoritățile publice locale din Răcari au ca obiectiv ca în aproximativ doi-trei ani, cele două rețele de canalizare să fie conectate între ele și să fi extinse în întreg orașul. ,,În localitate, avem în Ghergani – Mavrodin, Programul Operațional Investiții Mari, un proiect gestionat de Compania de Apă, care merge mai greu, dar merge. Sun șanse foarte mari să fie demarat la începutul anului viitor. Aici avem de zona blocurilor, unde avem și o bombă biologică. Vorbim despre o bombă biologică care este amorsată de vreo 50 de ani și oricând ar putea să explodeze. O să o dezamorsăm în această toamnă pentru că am finalizat construcția unei fose care să facă față gospodăriilor din zona blocuri, am făcut și rețeaua de canalizare. Probabil că în vreo douătrei săptămâni trecem la faza de a vidanja subsolurile și de a conecta rețeaua de canalizare a blocurilor, la rețeaua pe care am construit-o și implicit la fosă. Probabil că în doi – trei ani, când va fi finalizată și rețeaua de canalizare a Companiei de Apă, o vom conecta cu cea construită de noi și vom intra în normalitate. De asemenea, am fost alături de alți primari din Dâmbovița la directorul de Companiei Naționale de Investiții, la ministrul Fondurilor Europene, dar și cu Prim- Ministru al României, unde am reușit să identificăm o sursă de finanțare ca această zonă să intre în normalitate, să aibă un minim necesar”, a declarat Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale