Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2022 00:12

La Centrul de Vaccinare de la SJUT...


A A

Prima persoană care s-a vaccinat cu doza a 4-a a fost un medic de familie!

Prima persoană care s-a vaccinat cu doza a 4-a a fost un medic de familie!

*„Vaccinarea merge bine, se prezintă în jur de 20 de persoane în fiecare zi la vaccinare cu doza a 4-a”, ne-a declarat dr. Margareta Zebreniuc, coordonatoarea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

 

Vaccinarea anticovid-19  cu cea de-a 4-a  doză a început cu dreptul în județul Dâmbovița! La Centrul de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște primii care s-au prezentat la vaccinare au fost medicii și personalul mediu sanitar. Această doză se recomandă în mod special persoanelor de peste 60 de ani, și nu numai, care au schema completă de vaccinare, respectiv cele 3 doze, dar nu se recomandă persoanelor care s-au imunizat cu vaccinul Johnson & Johnson.

„Noi, de luni, 16 mai 2022, am început să administrăm și doza a 4-a pentru că avem o instrucțiune în acest sens, este vorba de instrucțiunea 343. Noi am urmărit așa în timp... Persoanele care au făcut doza a 3 a, atunci când ne-a venit în septembrie instrucțiunea pentru doza a 3-a, pentru că ele sunt primele care fac și doza a 4 a, sunt în special persoane trecute de 60 de ani la care se recomandă în special doza a 4-a, dar sunt și persoane sub 60 de ani și personal medical. Au venit medici și personal mediu medical să se vaccineze cu doza a 4 a. Vreau să vă spun că prima persoană care s-a vaccinat, luni dimineață la prima oră cu doza a 4 –a, a fost un medic de familie, după care au venit și alți medici. Vaccinarea merge bine, se prezintă în jur de 20 de persoane în fiecare zi la vaccinare cu doza a 4-a. Vin oameni care au avut dintotdeauna încredere în vaccin, sunt oameni responsabili, mai ales că după o anumită vârstă trebuie să ne purtăm de grijă. Eu consider că este utilă doza a 4-a de vaccin. Avem în continuare prezentări și la prima doză și la a 2-a, la a 3-a și acum și la doza a 4 -a. A scăzut vaccinarea la copiii sub  12 ani, cred că nu am vaccinat de câteva săptămâni copii sub 12 ani. Cine a făcut orice doză de Johnson, prima sau a doua, nu intră la vaccinare cu doza a- 4-a. Programul este tot redus de la 8.00-12.00, de luni până duminică, vom funcționa și luna aceasta și cel mai probabil și luna următoare... În Dâmbovița sunt puțin peste 100 de medici de familie care au contract cu Casa de Sănătate pentru vaccinarea anticovid, cam jumătate dintre medicii de familie”, ne-a declarat ieri dr. Margareta Zebreniuc, coordonatoarea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Măsuri contra caniculei
Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte va fi prelungit
Terenurile agricole, valorificate la maxim
Școala din Moroeni Glod a primit sprijin din partea Bisericii
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Schimb de experiență româno-americană la Jandarmeria Dâmbovița
Se lucrează la extinderea primăriei
Liderul SNPPC Dâmbovița cere ca polițiștii să testeze noua uniformă
Criză de medici la Ambulanța Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale