Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.04.2021 00:12

La Târgoviște, calvar pentru chiriași:


A A

Prețuri exorbitante pentru locuințele ANL

Prețuri exorbitante pentru locuințele ANL

❚ O garsonieră în Cartierul Sagricom a ajuns la 107.000 lei, iar un apartament cu două camere 184.000 de lei. ❚ „Anul trecut, în luna iulie, s-a dat un ordin prin care prețul de vânzare a crescut cu 47% pe metru pătrat. De aici și impactul pe chirie, care a crescut exponențial”

 

VIOLETA STANCIU


Ca și în timpul guvernării PD-L, chiriașii ANL sunt nevoiți să treacă printr-un nou calvar și acum... în timpul Guvernului PNL! Întrucât prețul apartamentelor ANL a crescut cu aproape 50%, chiriașii ANL sunt puși în imposibilitatea de a-și mai putea cumpăra locuințele în care stau de ani buni! Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a semnalat ieri, în cadrul conferinței de presă de la PSD Dâmbovița, problemele cu care se confruntă în momentul de față chiriașii ANL, care trebuie să aleagă între două rele, ori plătește o chirie majorată la prețul pieței, ori își cumpără apartamentul care s-a scumpit cu 47% față de 2020. ,,Apropo de grija Guvernului pentru cetățeni... Sunt foarte mulți târgovișteni care au locuințe ANL și care cer să cumpere apartamentele. În momentul în care le spun prețul, efectiv au un șoc. De ce? Anul trecut, în luna iulie, s-a dat un ordin prin care prețul de vânzare a crescut cu 47% pe metru pătrat. Așadar, dacă ai o garsonieră spre exemplu în Sagricom, dacă vrei s-o cumperi, plătești 107.000 lei. Dacă ai un apartament cu două camere în Sagricom și vrei să-l cumperi, plătești 184.000 de lei. Acestea sunt prețurile stabilite de actualul Guvern. Repet, o creștere cu 47%. De aici și impactul pe chirie, care a crescut exponențial. Eu nu înțeleg cum se stabilesc aceste prețuri în contextul în care ANL, deși este proprietarul locuinței și percepe la înstrăinare niște prețuri colosale, pentru că sumele intră în bugetul ANL, pe parcursul utilizării construcției nu face absolut nimic, nu cheltuieli de întreținere, nici măcar cheltuielile pe zona de reparații capitale, absolut nimic, dar iată câți bani percep pentru vânzarea unei garsoniere în cartierul Sagricom. Repet peste 100.000 de lei”, a semnalat ieri primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 75.000 de persoane vaccinate
"Academia SANITARII PRICEPUȚI", și la Crucea Roșie Dâmbovița
Media testelor de COVID a ajuns la 20 de solicitări zilnic
Jandarmii au returnat portofelul pierdut de un tânăr
Întreruperi de energie electrică
Daruri din partea Bisericii
Numărul urgențelor, mai mare în acest an decât în 2020
354 de persoane au fost vaccinate anticovid-19... fără o programare prealabilă
Daruri pascale de la tineri din Arhiepiscopie pentru persoane în dificultate
Câți români sunt plecați la muncă în străinătate?Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Când, acum 80 de ani, ostașii țării au retrecut Prutul... (I)

În zorii zilei de 22 iunie 1941 România a intrat în războiul mondial. În cel de-al doilea al secolului XX. Sau, după unii istorici, în „ultima parte”/ secondo tempo a Marelui Război din 1914-1918. O „parte a doua” (1939-1945) a unui apocaliptic abator uman.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale