Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.09.2022 00:19

Eveniment devenit o tradițe a orașului!


A A

Premierea cuplurilor de aur la Târgoviște

Premierea cuplurilor de aur la Târgoviște

*37 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate de „Zilele Cetății” Târgoviște 2022! *„Este un moment în care dorim să ne arătăm prețuirea față de dumneavoastră, pentru că ați știut să faceți față provocărilor vieții împreună”, le-a transmis primarul Daniel Cristian Stan

 

Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie a fost și în acest an evenimentul emblematic  al „Zilelor Cetății” Târgoviște! 37 de cupluri din municipiul Târgoviște, care au rezistat împreună, la bine și la rău, mai bine de o jumătate de secol prinși în taina sfântă a căsătoriei, au fost premiate de conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște în cadrul unei  festivității minunate care a avut loc în cochetul foaier al Cinematografului „Independența” din Târgoviște!

Evenimentul a devenit deja o tradiție a Zilelor Cetății pentru că are loc în fiecare an, la început de toamnă. Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și administratorul public Gabriel Boriga au petrecut clipe frumoase alături de seniorii orașului care, la provocarea edilului, au dezvăluit câteva dintre ingredientele unei căsnicii reușite, de o jumătate de secol. Dragostea, înțelegerea, iubirea, tenacitatea, toleranța… sunt cuvintele rostite, pe mai multe voci, de înțelepții Târgoviștei.

„După cum bine știți, an de an, unul dintre evenimentele la care noi ținem foarte mult este premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Este un moment în care dorim să ne arătăm prețuirea față de dumneavoastră, pentru că ați știut să faceți față provocărilor vieții împreună. Sunt convins că în atât de mult timp ați avut parte de multe provocări. Sunteți un exemplu pentru noi și de aceea vrem să vă oferim un buchet de flori în cadrul evenimentelor care țin de sărbătoarea municipiului Târgoviște. Și, dacă doriți, să ciocnim un pahar de șampanie, și să ne povestiți și nouă care este secretul unei relații atât de îndelungate”, a  transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

La final, cele 37 de cupluri au primit diplome de onoare, un frumos buchet de flori, dar și un cadou din partea autorităților locale. Primarul Târgoviștei, Daniel Cristan Stan, viceprimarii și administratorul public  au ciocnit un pahar de șampanie cu sărbătoriții orașului.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi
Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media națională
Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale